söndag 25 maj 2008

Trist, Ljungbacken!

Hej Ljungbacken,

Ni spelar i division 6 och är inte speciellt bra. Dock, genom er matchrapport luras läsaren att tro det det i själva verket handlar om ett elitlag som är på väg mot någonting stort. Nej, vi tycker inte att matchrapporten är arrogant, men lite sorglig, motsägelsefull och verkligen inte så charmig. Ni får inte ta en seriematch i division 6 på så stort allvar! Det är ju bara just därför det var så roligt att stjäla den där poängen i slutet av matchen. Att höra er harmset och beklagande gå av plan ("det här var det sämsta laget vi mött") kändes som en jackpot-vinst. Tro oss, vi har varit där en gång för länge sedan och vet vad ni går igenom - men det betyder inte att det är ok.

Ni var skrikiga, bjäbbiga och allmänt trista att möta. Och trots att ni tränar, har full trupp (kapten ante, oskar och engberg var ju tillbaka och allt) och har en riktig coach... så kan ni inte slå en sargad och skadad samling 30+’are, utan avbytare; där flera spelare tvingas lira på fel positioner bara för att truppen sedan innan säsongen ens startade är kraftigt decimerad.
Känns det jobbigt?

Inse att ni aldrig kommer att gå upp i division 5, men förmodligen inte heller åka ned. Rätt mediokert, med andra ord.

11 kommentarer:

max sa...

Jag tror att Ljungbackens inställning kommer att få dom att gnälla så mycket att föreningen till sist dör.

Ett mycket dryg matchrapport utan ödmjukhet och självinsikt. Jag tycker att alla lag vi mött i år har varit mycket mer sympatiska än detta.

Jag tror minsann att Ljungbacken måste träna lite mer för att slå oss i nästa möte.

SUS IF- Idrott för nöjes skull- Sedan 1967.

Anonym sa...

Härligt att få tillhöra ett gäng 30+are!!!

Björn sa...

Klockrent JS, en fin sammanfattning av mina egna tankar!

Väldigt skönt med en poäng i fredags men visst var det en medioker match utspelad i bottenträsket av division 6...

Lyckstedt sa...

Haha... Läste just deras matchrapport. Ljungbacken var det så laget hette? Dom är för schöna. Skev självbild, brutalt suddig självbild..

JL

Anonym sa...

Det lustiga med Ljungbacken är är de själva anser att de enbart spelar för glädjens skull och inte med så stort allvar som deras ärkefiender, Elpe. Enl. Ljungbacken (se tidigare matchrapporter) är Elpe den största samling gnällspikar som finns på denna jord som borde möta ett öde värre än degradering. Tyvärr pga stor otur och underskattning riskerar nu Ljungbacken nu se degraderingsspöket i ögonen...

Anonym sa...

...och om jag tolkar matchrapporten rätt skulle de ha varit i tabelltopp om de inte kastat bort en massa poäng och vunnit alla sina matcher (gäller inte det alla lag)? Det är synd om Ljungbacken!

Daniel sa...

UNDERBART inlägg. Underbara kommentarer.

Daniel sa...

Fast matchrapporten är ju faktiskt ganska charmig. Jag gillar den...

max sa...

passionen i rapporten är tydlig och det måste ju på något sätt uppskattas lite grann.

SirMoose sa...

Ljungbackens referat är fantastiskt! Jag kan se framför mig hur skribenten sitter i skenet av en bordslampa och i stark vrede författar denna starka och hängivna text med vitnande knogar. Han vill förmedla känslor som bottnar i orättvisor Härlig, kul och sund inställning till sin sport. Måste vara kul att läsa för truppen och verkligen sporra inför nästa match.

Men mest fascineras jag över att de inte förstår att det faktiskt var SUS som förde matchen. De skriver ju så även i sitt eget referat. "Vi lyckades inte höja matchen till vår tempo utan spelade precis så långsamt som SUS ville", "SUS har under första halvlek inget spel, men Ljungbackens bedrövliga inställning och ovilja att verkligen koncentrera sig i de avgörande lägena gör att det efter en halvlek endast står 1-0 till Ljungbacken." HA HA HA, SUS är seriens mest taktiska lag. Så taktiska att inte våra motståndare förstår vad vi gör!

MOT SERIESEGER!!!!!

Anonym sa...

Som landslaget mot Trinidad/Tobago då... ingen utom Lagerbäck förstod att Sverige gjorde en fantastisk match!