fredag 23 maj 2008

Heroisk upphämtning ledde till första poängen, då SUS kämpade ned Ljungbacken.

SUS TILLS JAG DÖR presenterar laget som hämtade upp 1-3 till 3-3, utan avbytare och med Björn liggandes i våldsam kramp sista 15.



Nedan sker det matchavgörande bytet. Axel fattar att något måste göras i halvtid, dvs. ta in Stefan. Janne, som dittillis gjort en kanonmatch på högerbacken, kliver osjälviskt av för att agera matchvärd (vi hade som sagt inga avbytare). Stefan tackar för förtroendent genom att hänga två mål i följd, bägge efter fasta situationer.



Känslan efter matchen kan beskrivas som behärskad eufori. SUS var glada för den första poängen för året, men samtidigt var de flesta eniga om att den här matchen vinner laget i höst. SUS hade som sagt inga avbytare.



Det insomnade momentet Björn Halldéns Gulddojja dammas av (och återgår til skalan som ger max 2 dojjor per match) och delas ut enligt följande:

2 dojjor: Axel, Max, Ettan och Jonas Ly.
1 dojja: DD, Stefan, Danne, Janne, Björn, David och Jonte. Och JS kanske också.

9 kommentarer:

max sa...

Gott att se dessa glada gossar.

10 minuter till och vi hade vunnit.

Anonym sa...

Bena är fortfarande trötta men själen är glad. Härlig match!

Björn sa...

väldigt trötta ben idag...men det var länge sen en poäng smakade så gott...

Axel sa...

Fan vad kul det var igår. Härligt att se motståndarlaget deppa för en gångs skull. Jag hörde nån i deras lag "Fan oxå, nu är vi indragna i horbottenstriden". Välkomna. Kommentaren att vi va det sämsta laget som dom nånsin mött kändes också skön på nått vis.

Vi spelade smart tycker jag, drog ner tempot, krympte ytor och utnyttjade våra lägen. Spelmässigt var det ju jämt. I chanser räknat lika också. Stefan var stor hjälte. Fan va han är bra! Själv hade jag lite svårt med bollkontrollen men det lossnar förhoppningsvis efter några matcher.

Skönt att vara obesegrad i SUS-tröjan i år!

Axel sa...

Fantastisk rapportering av JS också. STJD har äntligen fått nått roligt att rapporta om!

Axel sa...

Klart du ska ha en dojja också Johan, du är ju grym som back.

Anonym sa...

Härlig poäng igår. Några minuter till och vi hade vunnit. Känns som om jag har en spricka i ett revben. Gör ont vid kraftig inandning. Skönt ändå på nåt vis. Seger på fredag. /Ettan

SirMoose sa...

Heroiskt!

Hur många avbytare sa ni att vi hade?

max sa...

Det är helt vansinnigt men vi hade NOLL (0) avbytare!