fredag 30 maj 2008

Bragdmatch igen!


1-1 i halvlek. 2-7 slutresultat. Tio man hela matchen. Ettan gjorde två delikata mål.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker synd om alla som inte var med ikväll, för mer SUS än så här kan det inte bli. Mer SUSkt än 40-årsfirandet nästan... Nåja! Inställningen var helt fantastisk rakt igenom och ingen vek ner sig. Förra fredagen undrade jag vad vi skulle kunnat presterat med avbytare. Ikväll funderade jag på vad vi skulle åstadkommit med 11 man på planen. Första halvlek var så sanslöst taktiskt rätt från vår sida att jag knappt kunde tro det själv. Lågt kompakt försvar, tufft in i närkamperna och blixtrande kontringar. Målet var i det läget otroligt rättvist; vi förtjänade det fullt ut. Jag måste passa på och tacka David för hans underbara framspel. Likt en rutinerad forward smyger han upp mellan två backar och slår direkt tillbaka bollen i ett av min karriärs skönaste väggspel. Öppen gata och ganska enkel avslutning :) Nu i efterhand känns det lite lustigt att vi faktiskt trodde att vi hade dem i gungning i början av andra. Pressen högre och vi ville framåt. Shit vad det slog tillbaka hårt. Men inte lät vi oss nedslås av det! Härlig kämpaSUS! Andra målet är ju ännu en fantastisk kontring. Inspelet från RZL på kanten var som en vacker sommarmorgon. Hade jag inte gjort mål på den så hade jag grämt mig i flera dagar. Roligast var att deras andramålis hade ett skott på sig och det gick in :D Varför byter de målis? Trots resultatet så känns det ändå härligt på något sätt. Vi står upp sjukt bra mot ett bra lag och med lite mer ork så.... SUS rockar helt enkelt! Och glöm inte. två stycken SPELMÅL!!! //Ettan

Jonte sa...

Bara det faktum att de hade en andramålis är ju anmärkningsvärt.
Ordförande Ederström på plats konstaterade att det var första gången han varit med om detta i SUS-sammanhang.
De hade 5-6 man på bänken. En av dom fick komma in i andra halvlek och så målvaktsbytet då.

Anonym sa...

Tack för en bra match, ni spelade sjukt taktiskt rätt första halvlek! Hade ni haft en full trupp plus lite mer kondis kanske så hade ni varit och räkna med denna serie. Om ni spelar spelet från första med rätt positionering så tar ni många poäng, då behöver ni ej ta mer löpningar än nödvändigt, det är ju positivt :).
Målvaktsbytet blev av på grund av att våran första målis ska operera sig och blir borta en match, och eftersom vi satsar på att vinna denna serie så ville coach ge lite matchvana till andrekeepern. Vi har en bred trupp..Lycka till i serien

Anonym sa...

Jag grämer mig mest för insatserna mot Elpe och Täby där vi borde ha presterat bättre och tagit poäng. Där var vi bedrövliga jämfört med det här.

Mot Erikslund gjorde vi det mycket mer logiskt och spelade mot fötterna istället för att skicka iväg ingenstans... Kan man fortsätta med det och FULLT lag kommer vi ta vinster men det krävs lite kyla o lugn när man har bollen, alla måste ta det ansvaret.

Härliga mål av Ettan och vi skapade några riktigt bra chanser till ändå - med en man kort. Domeij's ryckning kändes lite som Essien i sina bästa stunder haha

RZL

Johan seidefors sa...

Härliga SUS.
--

Axel sa...

Lite lustigt att man kan känna sig så stolt efter en förlust men det är precis så det känns. Vår första halvlek igår var ruggigt väl genomförd. Individuellt gjorde alla en bra insats. Det märks att alla är bra spelare i den här matchen. Och Ettan har verkligen fått tillbaka känslan! Vilka snabba anfall och snygga mål. Dem höll hög kvalitet. Det verkar som att vi börjat anpassa oss till sexan, färre misstag, enklare spel, mindre chansspel. Framförallt känns det roligt att spela när alla drar åt samma håll. Laget igår + Håkan och Jojje och sen kommer poängen börja rulla in!

Anonym sa...

Man blir otroligt stolt över SUS!

Förresten, även om David var lik Essien i spelet senast, är inte RZL & Essien lika som bär?

Daniel sa...

SUS är tillbaka! Om så bara med 10 man och lite taskig kondis så är vi trots allt tillbaka. Känslan...

Anonym sa...

Låter som en skön insats!Tycker kanske att doktorn lägger lite väl mycket förväntningar på min comeback i höst, men jag lovar att komma så väl förberedd som möjligt. Höst med SUS är min fulla motivation för tre pass rehab i veckan!

Björn sa...

Harliga SUS, sitter pa Mallis, dricker vin och blir lite tarogd... fullt lag och tva segrar innan sommaren och vi ar med i serien igen!

STJD.