måndag 26 november 2007

Motståndare 2008?

Så här ser det alltså ut, förslaget till serien 2008. Snabbt kan konstateras att Tudor knappast blir enklare att tas med nästa år samt att Westermalm "alltid spelat skitfotboll".

H 6 A
Atletico Husby FF, uppflyttad
Edsbergs IF
Erikslunds KF
FF Täby City
IF Elpe, uppflyttad
Irakiska FK
Ljungbackens IF, extrauppflyttad
SUS IF, extrauppflyttad
Tudor Arms FC, uppflyttad
Westermalms IF FK

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat Björn. Svårt att omedelbart säga om man hellre skulle spela i någon av de andra serierna. I 6A har vi minst 11 av 18 matcher på Stadshagens konstgräs. Men det är klart att det känns lite oroligt med nydaningar.

/Axel

SirMoose sa...

Egentligen tycker jag att man av princip ska måla fan på väggen direkt. Men eftersom jag samtidigt inte vill vara som den gamla generationen ska jag ta det lugnt.

Hur som helst är det svårt att vara oavkortat positiv när vi ska möta lag som helt uppenbart inte spelar i innerstan eller direkt närhet.

Täby, Sollentuna, Husby och vad jag tror är Lidingö i all ära, riktig fotboll spelas på Hagen.

Så vi får väl hoppas att det blir en del riktigt gräs samt se till att vinna serien och hoppas på bättre lottning nästa år.

max sa...

jävla skitserie.. jag vill inte spela utanför stadshagens staket.

Johan seidefors sa...

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Anonym sa...

Irakiska matchen lär det bli drag på

rsl

Anonym sa...

Jag ser fram emot att möta Tudor igen. Det är vår tur nu. Vi känns tyngre och starkare i år. Kan nästan slå vad om att vi kommer vara tyngre.

Daniel sa...

Tur att det verkar som fler och fler skaffar bil. Sen får vi väl skramla så alla bilar har en GPS så vi hittar till bortamatcherna...