lördag 16 juni 2007

FKNS - SUS IF 3-2 (2-2)

Mål: 1-1 Axel (Daniel Garmén), 2-2 Emil (Daniel Garmén)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga mål!

SirMoose sa...

Gårdagens förlust var väldigt tung. Jag brukar inte älta förluster någon längre tid men denna är jobbig.

Vet inte egentligen vad som är så extra tufft med denna förlusten men kanske hänger det ihop med att de nu vunnit fyra raka mot oss, eller att vi som vanligt tappar i den sista matcherna inför sommaren, eller att vi faktiskt hade spelet mot dem. Förmodligen en kombination av de tre.

National känns lite som Italien, de är duktiga, spelar smart och har marginalerna på sin sida. Ett mål på fast situation där vi vet att de är duktiga, ett turmål på inlägg samt ett mycket tveksamt avgörande mål där vi tycker att det är offside. Sen backar de hem, spelar tight, rensar och bara håller tätt. Det är trist att titta på under VM/EM och det är verkligen inte bättre att uppleva på planen.

Det positiva var att vi gjorde grymt snygga mål. Emils 2-2 måste gå in på topp-3 snyggaste när säsongen summeras. Försvaret var lysande! Jag kan inte tänka mig att deras duktiga forwards har fått så mycket stryk och motstånd ens sammantaget under hela säsongen. För varje närkamp med Jojje-David var som en blandning av krogbråg och isländsk bältbrottning.

Ja ja, som vanligt summeras våren med en bra start och en svag avslutning. Så det krävs att vi gör en riktigt bra höst för att nå andraplatsen och vad bättre sätt än att börja med att slå National i första matchen i höst?!

max sa...

tungt att de är så trevliga efteråt.. jag vill avsky dem men det gör jag inte.

Matcherna mot FKNS är för roliga.. synd att vi inte vinner när vi faktiskt är bättre.

Anonym sa...

Det känns lite som SUS har en mellansäsong, kan det vara så att grabbarna är lite mätta och har lite väl lätt att tacka ja till kändisfester kvällen före match etc.?

Anonym sa...

Vem gick på kändisfest?? Vilken intrig!

Russell i London