söndag 24 juni 2007

Alternativ träning

För att vara säker på att vi sommartränar fysen ordentligt så tänkte jag passa på att bjuda in till Mörtviken Open lördagen den 28/7, den tjugoårsjubilerande tennis- och bouleturneringen ute på Ingarö i Stockholms skärgård.

Nu kanske detta inte är rätt forum för sådan marknadsföring men då jag vet att många med mig tycker om en boll och att umgås i lättsamma former så tar jag tillfället i akt att bjuda in till detta lilla sommarevent.

Tennisturneringen spelas på grus. Det är dubbel som gäller och lottade par. Spelformen är cupspel och direkteliminering. Matcherna spelas i femton minuter och den som leder när klockan ringer går vidare till nästa omgång. Enkelt och trevligt.
Samtidigt precis brevid tennisbanan så utspelas en bouleturnering, även där i dubbel men här så får man välja partner själv. Matcherna går efter poäng där vinstpoängen blir högre desto längre man avancerar i turneringen som även den spelas i cupform.
Mellan tennis och boulematcher så kan man avnjuta något från grillen eller dryck i olika former, det brukar finnas alkoholfria alternativ för den som föredrar sådant. På det hela taget en mycket trevlig tillställning där vi tillsammans kan göra något med en boll tillsammans.

Kvaliteten på spelare skiftar ganska mycket så man behöver inte vara rädd för att göra bort sig på banan. Mörtviken Open har varit med om det mesta i tennisväg men de har inte haft besök från ett gäng SUSare.

För den intresserade är det bara att anmäla intresse till mig på lämpligt sätt, mobil, mail eller i kommentarsfältet.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Japp, ni gissar rätt. Max sambos intressen är segling, tennis och golf. Vissa har gjort intelligenta val av blivande fru...

max sa...

Båten ligger nere i viken ett par hundra meter från tennisbanan.

Det brukar kunna bli bra efterfester där för den som vill..

Förresten så var vi och slog lite på rangen idag.

Johan seidefors sa...

Helt rätt forum Max! Jag är dessvärre på Fårö då och kan inte vara med. Men omnågon har vägarna förbi så gäller i princip samma sak där - tennis, golf, bad etc. Hör av er om ni är där.