söndag 19 april 2015

Makkabi - SUS 3-2 (1-1)

Mål:
1-0 Lamin (?)
2-2 Elo (Anton)

Gula:
Elo
Hallberg
Stefan
Johan S

Underbar dag för fotbollspremiär! SUS var bra men hade oflyt faktiskt. Alla som var där eller såg live-sändingen håller nog med. Gå in och se de levande bilderna och bilda er en egen uppfattning, dom ligger kvar i ett dygn till bara tydligen. SUS vann helt klart snacket med betydligt mer dräpande trash-talk rakt igenom matchen. Tyvärr hör det till sakens natur att det inte riktigt hörs i live-sändningen eftersom dom bästa kommentarerna levereras lite diskret när uppmärksamheten är riktad åt annat håll. Bäst idag var f ö JS som mittback. Flawless!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tar på mig assisten till Elo. Om man lever efter devisen att det jämnar ut sig över en hel säsong får vi ju i alla fall säga att vi har lite flyt att hämta in under kommande matcher.
//Anton

Hulken sa...

Gick ju bra det där

Axel sa...

Starkt att ta assistpoäng Anton. Nu när jag tänkt på det så var nog det här det bästa som kunde hända för spänningen i serien.

Anonym sa...

Från BEEJAY.
Orättvist var ordet...
Kom igen SUS.
Mvh

Axel sa...

Tack Beejay! Och tack alla andra medlemmar ur SUS-familjen som var på plats, ingen nämd ingen glömd.

Anonym sa...

Skön straff dom fick...bastards

RZL

Johan seidefors sa...

Domaren var bra, men straffen kändes fruktansvärd. Usch. Skönt att båda lagen, trots alla hårda ord kunde tacka varandra efter matchen.

Axel sa...

Ja, det var ovanligt hårt på planen, främst verbalt. Men det var som bortblåst när slutsignalen ljöd. Det tyckte jag var snyggt.

Johan seidefors sa...

Vilka jäkla lägen vi hade! Tänk bara om Eriks avslut på det där superanfallet, efter Lamins inspel från vänster, studsat ribba in ist. Tänk er! 3-2 till SUS där så är matchen över. Tycker faktiskt att det var en riktigt bra match. Makkabi, om vi nu ska säga något trevligt om dem trots allt, är att de verkligen spelar slow. Alltså inte slow football, utan långsamt. Det är fint. Försvarsspelet var bra så länge vi alla orkade, men visst var de lite piggare i andra halvan av andra halvlek? Roligt med storpublik också. Ingemar. Linus. Jojje. En massa kids. SUS LEVER.

Simon Öhrlin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Axel sa...

Ingemar, SUS ordförande, skrev precis i ett mejl till övriga styrelsen att han tyckte förlusten var helt onödig och att vi borde avgjort första halvtimmen. Han har förstås rätt.

Anonym sa...

Fan, jag skulle varit med. Hade garanterat bränt en straff. #14