onsdag 1 april 2015

Av hänsyn till STJDs läsekrets lägger vi nu upp ett nytt inlägg

Bilden på Davas fot i förra inlägget visade  med obönhörlig visuell pregnans vad det innebär att vara illa sedd av Snipers men det var ingen njutning för ögat direkt. Därför tar jag här initiativet och lägger upp ett nytt inlägg så att den där bilden flyttas ner i flödet ett snäpp.

Kan då  även passa på att berätta att jag hade Glenn Strömberg vid bordet bredvid under gårdagens middag i Lissabon.

5 kommentarer:

Johan seidefors sa...

Jag har också haft Glenn bredvid mig, under flygning till Milano. Minnesvärt är att han drack 3-4 bärs (det här var en morgonflygning) vilket kändes internationellt och kontinentalt, varav den sista under själva landningen (-there is time, yes?). Han pratade också mycket om Italien (ett härligt land, va) och på slutet en hel del om varför Kim Källström inte kommer att komma "hem" till Djurgårn (han tjänar... så mycket, va). Älskar Glenn. Fun fact: Min fru trodde, ända tills vi kom hem 10 dagar senare, att det var Glenn Hysén som suttit bredvid oss.

Johan seidefors sa...

Vi fick också Glenns privata mobilnummer (efter att jag sagt att jag delade hans intresse för italiensk mat) OCH Kristina Kapelins bästa krogtips i Rom. En veritabel skatt, tills jag tappade min mobil ett tag efteråt.

Axel sa...

Haha, Charlotte trodde också bestämt att det var Glenn Hysén vi hade att göra med. Själv satt jag o laddade för att inleda en konversation när två eleganta damer plötsligen gjorde honom och hans icke-kändis till polare sällskap. Ridå. Blev inget förtroligt samtal fotbollsspelare emellan alltså.

Davas sa...

Bra initiativ, Axel. Jag behöver för övrigt också Kapelins bästa Rom-tips, ty jag missar Makkabi-premiären på grund av Romresa. Minns du inte ett enda, JS?

Johan seidefors sa...

Tyvärr försvann tipsen med mobilen, mkt irritirriterande.