onsdag 30 maj 2012

STJD granskar AZZURRI


AC Azzuri är SUS nästa motståndare. Azzurri är italienska och betyder fritt översatt "Förlust med 0-6 mot SUS på söndag". Azzurri bildades 1971 men låg nere ett tag innan de återuppstod 2008. SUS och Azzurri möttes senast säsongen 2010, då vann Azzurri vårmötet med 2-1, höstmötet slutade 1-1. För att bättre förstå Azzurri tog vi på STJD och surfade in på deras eleganta hemsida. Mycket på sidan är skrivet på italienska men tack och lov finns ju google translate som i ett vips översätter rubbet till svenska. Nedan följer deras matchrapport efter 3-4-förlusten mot BK Lugnet förra veckan:

Stadshagen IP, torsdag 17 maj 2012
Femte ligan nederlag blå och dåliga.
The Blues möter den sista i ställningar och hoppas att ta med hem 3 poäng men förlorar kontroll över spelet och låta motståndarna vinna, med den vanliga förakt för flest mål medgav "att på motståndarna.
Blå leker med Vincent. Upp, Gaetano, Patrik, Angelo, Stefan, Manuel, Andrea, Stephen, Hamza och Magnus. Redo att gå in B Luke, Mark och William, avkastningen i blått.
Blues i trubbel "med Lugnet som bryter på högerkanten med vacker frasering och särskilt" orsaka blues är inte väl anslutna avdelningar.
I vilket fall, sköt den första razzia framåt i Blues mål med ett skott av Magnus av nätverket försvarare. Pass de vanliga 2 minuter och Lugnet utjämnade med en frispark framåt och bollen som gör filterpåsar som. Den Lugnet skjuter och lyckas vinna en straff för att knacka ner en del av Max i området med 2 till 1 för Lugnet.
Vid denna punkt Azzurri reagerar och markera en fantastisk mål från öppet spel med ett skott från kanten av Slaktbiprodukter Stefano, som markerade med på bell'esterno.
Han gick till paus på 2 - 2 och stark känsla av att de kan ta hem loppet. Och istället för halv frispark från troakar med icke-fokuserad team som är slitsad i den övre hörnet. Team skeptiska men "är minst den femte mål på en frispark tagit på senare säsonger med laget inte distribueras.
3 till 2 på det en ny reaktion som uppfattar den blå slips på mål från Manuel som använder en låg kors från Magnus och slitsade in från en gård.
Den nervosisomo salt, motståndare och domaren irretiscono i Azzurri som förlorar sina huvuden och inte längre spela fotboll. Toppmötet och "en ny frispark med Blues ännu inte användas för att fylla nätet. Blå allt "klentrogen och allt" nervös. 3 till 4 för Lugnet.
I slutet finns det "en slutlig ombordstigning, som kan realiseras med ett mål på ett skott som målvakten Hamza lyckas parera.
Matcha absurt, med den klassiska tomten mål gjorda av blå och spektakulära åtgärder med hårt arbete och nätverk rival händelserika och fel i Azzurri.
Team granska och grooming för både ouppmärksamhet till defensivt beteende på området. Upprepa inte mer "om du vill räta en säsong ännu inte är definitivt äventyras.
Forza Azzurri!

5 kommentarer:

Johan seidefors sa...

Bra Axel. Tack. Min favorit är "en slutlig ombordstigning" det låter nästan sexuellt på något vis.

Axel sa...

"Slaktbiprodukter Stefano" är ett lite omständigt men ändå effektfullt smeknamn.

Anonym sa...

Tack för underbar läsning

Nick chrille

Anonym sa...

Kan ni översätta det!
Pleaseee!

N.Kronis

Axel sa...

Senaste matchrapporten från Azzurri visade att de tappade trepoängaren på stopptid när SP gjorde 1-1. Azzurri fick målvakten felaktigt utvisad också, om jag fattade italienskan rätt. Azzurri lär komma rätt så taggade med andra ord.