måndag 28 maj 2012

EM TIPSET 2012 - ALLA SKA MED



Canal Plus och SUS IFs Jonas Dahlquist har i vanlig ordning, tillsammans med ett par andra medhjälpare, tagit fram mästerskapets stora tipstävling. Så här står det på en ännu rätt spartanska sajten http://emtipset2012.blogspot.se:


Nu är det dags igen

Ni vet att ni har längtat, och ni vet också att ni - helt naivt - innerst inne tänker att ni har en bra chans att ta hem hela skiten i år. Förra gången det begav sig var VM 2010, då var vi närmare 300 personer som var med och tävlade. Vi hoppas förstås på något liknande nu (eller ännu fler). Inom kort kommer tipslappen kunna laddas ner från den här sidan. Fram till dess får ni nöja er med att mejla till antingen jonas.dahlquist@canalplus.se eller joakim.aspelin@jlttv.se för att få den till er. Sista inlämningsdatum är den 4:e juni. 120 spänn kostar det att vara med, varav 20:- är det vi tar för att (mitt i sommaren)sitta och knacka ner allt till fungerande Excelfiler... Vinnaren tar hem 70% av prissumman, tvåan får 20% och trean får 10%. Övriga får bara skammen. Välkomna!

Det STJD nu uppmanar alla våra läsare att göra, är att hålla koll på EM-bloggen, där det excel-blad ni behöver för att kunna fylla i tipset snart kommer att dyka upp för nedladdning. Detta är alltså inte bara för SUS - faktum är att hela sportjournalist-eliten brukar vara med, vilket är rätt kul. 

Deadline är 4/6 - så sov inte på det här nu. Prispotten är bara den imponerande. Vill också meddela att vi, sist det begav sig, kom på plats 170 av 173 deltagare. Detta på det mindre ärofulla temat Get rich or lose trying.    

2 kommentarer:

SirMoose sa...

Kapten var i gott sällskap. Lasse Hallon, SUS bäste genom tiderna, fick tillbaka insatsen. Något som bara belönas den som kommer absolut sist.

Som ni märker, SUS:are, vi har mycket heder att försvara!

Axel sa...

Jag tänker va med, det brukar va kul.