torsdag 19 april 2012

SUS SJU NYFÖRVÄRV TILL 2012

Sedan säsongen 2011 drog igång har Fyrklövern licensierat sju nya spelare. Några hann spela några matcher i höstas, några har precis knutits till truppen. Inför premiären har Fyrklövern nu ordnat med spelarlegitimationer. När man studerar de sju är det svårt att tro annat än att SUS blir ett topplag 2012.



Vi har Amir (-79), tidigare allsvensk striker för IFK Göteborg. Vi har Johan T (-82), löpstark och teknisk spelare med en strålande vintersäsong bakom sig. Vi har José (-85), helt lysande teknisk och säker försvarare. Vi har Kristoffer (-82), norrmannen som spelat i Tippeligan, fantastisk bollkänsla.  Vi har Henrik Hallberg (-77), mittfältsdynamo med extremt funktionell teknik. Vi har Per Skogö (-82), gudabenådad och löpstark ytterback. Slutligen har vi även rättigheterna för Patrik H (-88), Max kompis från pingisen som dök upp och gjorde hat-trick direkt i höstas.

Det här är alltså SUS framtid. Nyförvärven har en snittålder på 30 år, de är 6 år yngre än genomsnittet i SUS trupp. Får vi ett högt deltagande av dessa sju spelare i år så kommer det gå bra för SUS IF.

//Fotnot: Josés övergång från Järva är inte helt i hamn men det torde vara en tidsfråga//

3 kommentarer:

Johan seidefors sa...

Det bästa som hänt sedan Milko slutade/försvann.

Daniel sa...

Splendide, bravissimo, excellente – Honom ska vi ha!!

SirMoose sa...

Spännande men även skrämmande utveckling!

Generationsskifte är bra men vi vill ju inte bli som kfk eller andra lag som totalt sviker sina ideal. Så jag hoppas att det ihop med 80-talisternas intåg inte börjar smyga in gemensam uppvärmning, coachjacka, magnetbräda och annat som är är totalt emot alla -ismer SUS står för.