tisdag 24 april 2012

Laget mot Lugnet


Avbytare:
17. D. Sauter (försvar)
6. K. Russell (försvar)
12. L. Elghorn (mittfällt)
14. B. Stål (mittfält)
11. A. Norifard (anfall)

8 kommentarer:

David Sch. sa...

Jag har inget emot någon annan, men när vi har 19 spelare som vill spela, varför kan de spela, som skadades eller inte kommit att spela fotboll för 2 månader eller jag inte ens se dem hålet vintern, och jag som gjorde 2 mål under de senaste 2 spel, gjorde 1 assist och började attacken och målet från Björn kan stanna hemma. Jag vet att vi måste rotera, men det känns inte trevligt

Go SUS och lycka till , TACK !

Daniel sa...

Det är så klart inte kul att inte alla kan spela men är vi fler än 16 anmälda måste några stå över. Förra veckan var det fyra andra som stod över. Vi får turas om men Fyrklövern räknar så klart också in träningar, tid i laget samt hur man kan spela framöver. Individuella poäng i all ära men det är inte en bra jämförelse att ta ut ett lag då backar exempelvis har mindre chans till att göra mål. Laget/föreningens bästa är alltid större än individuella mål.

Inga konstigheter egentligen..?

Tycker det, precis som förra veckan, ser ut att vara en riktigt stark trupp - om än något överrepresenterat med #13. Ska bli kul imorgon.

Johan seidefors sa...

Det är alltid högt i tak på STJD! Och
det är bra att du är irriterad Schömer! Rätt attityd. Du är tillbaka inom kort och förhoppningsvis håller formen i sig. Kämpa på!

Axel sa...

Förstår verkligen din frustration David, det är aldrig kul att stå över. Särskilt när man själv och laget är på uppgång. Men jag kan garantera att Fyrklövern ändå gör det som vi tror är bäst för laget som helhet.

Själv tycker jag att det här är en av de intressantaste och starkaste trupper SUS har haft sedan 1999.

David Sch. sa...

Jag vet att det inte lätt att avgöra vem som kommer att spela, Jag såg fram emot morgondagen. men jag acceptera det. Jag skulle inte vara en fotbollsspelare om jag inte skulle förbannad att jag inte kan spela ;-) .... jag bor nära så ser er kanske i morgon eller i nästa omgång .

Axel sa...

Helt rätt inställning!

SirMoose sa...

Satan vilken bänk!

Två gamla skyttekungar, en ex-allsvensk, SUS störste allroundspelare samt det kombinerade rivjärnet och eleganten RZL.

Johan seidefors sa...

Den här uppställningen håller SUS på 70-talet klass!