fredag 13 april 2012

STJD'S OZZIE GUILLEN APOLOGIZES FOR CASTRO* REMARKS

STJD's inlägg om Castros* koppling till IFK Göteborg missförstods och många SUS'are kände sig besvikna och kränkta efter att ha läst texten och sett bilden på guldlaget 1982. STJDs sändebud Ozzie Guillen klev ikväll ut och bad om ursäkt till Castro* och alla de SUS'are som kändes sig drabbade. STJD stängs av i ca en vecka och kommer inte att kunna publicera några inlägg under tiden. För klubbinformation om SUS ber STJD att man under tiden vänder sig till SUS IFs officiella Twitter, Bambuser (th), Facebook eller den nystartade Instagram-feeden. Adios! *Castro betyder Danne på spanska.

3 kommentarer:

Daniel sa...

Ändå skönt att ha en person som Ozzie i organisationen som kan möta pressen i dessa lägen. Lite som Karanka i Real Madrid.

Nu lämnar vi detta och går vidare. Men inget mer västkustsnack på ett tag nu - om det inte handlar om Mål-Jonas eller Amir förstås ;-)

Axel sa...

Bra att Ozzie gick ut och bad om ursäkt, själv satt jag på en cachad version av det ursprungliga inlägget och övervägde att gå åt andra hållet så att säga. Men nu lämnar vi det här.

Go SUUUUS!

Anonym sa...

Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for?
you made blogging look easy. The overall look of your site is magnificent,
as well as the content!

Have a look at my page; twitter supplier