tisdag 30 augusti 2011

SUS - FKNS en modern klassiker

På lördag tar SUS IF emot FK National Stockholm på Stadshagen. Klubbarna har på 2000-talet möts ett antal gånger och varje möte har varit jämnt och välspelat. Första gången var i Farsta när FKNS vände 0-2 till 3-2 i andra halvlek efter frilägesutvisning av Jojje. FKNS fick dessutom straff i samma situation trots att deras spelare fälldes utanför straffområdet. Senaste mötet var i en träningsmatch på Zinken inför säsongen 2009. SUS IF vann då med 4-3. I våras flyttade FKNS matchen för att undvika wo, så i höst väntar två möten med FKNS, det första på lördag och det andra måndagen den 19/9. Med spännande nyförvärv i SUS-truppen och finfint spel senast så ser framtiden ljusare ut än på länge. Dags för tre poäng på lördag!

4 kommentarer:

måljonas sa...

Oranje's got it right.

SuS-FKNS: Knepig match. FKNS verkar ha problem med uppslutningen igen, men jag hoppas att de klarar säsongen ut. Får de ihop lag här tycker jag att det luktar kryss, men risken är att SuS får ihop en stor trupp och äntligen börjar göra lite mål. Jag tror till slut på islossning och upprepning av SuS enda vinst hittills (i premiären mot Snipers): 4-1. Tips: 1

(saxat från http://oranjefk.blogspot.com/)

Axel sa...

Kloka ord.

Axel sa...

Det är en helt grym och föryngrad trupp som växer fram till på lördag. Tre rykande heta nyförvärv på ingång. Bolltrollaren Patrik Hagelberg som följde senaste matchen från bänken, backklippan Pär Skogö som var ljuset i mörkret mot Midia, och sist men inte minst Davas fynd Henrik Hallberg, en spelare som enligt rapporterna lär ha en extremt funktionell teknik.

Ska bli väldigt intressant att se vad Nya SUS kan uträtta.

PS. det finns enstaka platser kvar i truppen. Skynda att anmäl om du inte vill missa en historisk SUS-match.

Johan seidefors sa...

Nästa år, då jävlar!