lördag 27 augusti 2011

Kort rapport

Spelmässigt var det SUS som dominerade men det var Kronis som gjorde målen. Matchen slutade 2-0. Kringarrangemangen blev lyckade med fin supporterskara på läktaren.

6 kommentarer:

Björn sa...

Kul match idag med bra spel från sus. Spelar vi så här vinner vi resten. Härligt med full trupp och bra arrangemang!

Anonym sa...

Djävligt svårt att naila sista passningen...är det brist på koncentrationsförmåga??

RZL

Gsus sa...

Tack för i lördags gubbar! Tycker ni var förtjänta av minst 1 pinne.

måljonas sa...

Håller med Björn om att det både var en kul match och bra spel. Tycker även att stämningen mellan lagen var tuff men schysst.

Visst hade vi lite oflyt, både vid deras mål och i våra egna missar sista tredjedelen. Men fortsätter vi så här så blir det många poäng under hösten.

Ett stort tack till er på bänken (Axel, Stefan mfl) som snackade med lillgrabben under matchen. Han har aldrig tidigare orkat se en hel fotbollsmatch men var nu eld och lågor. Framför allt var han väldigt angelägen om att själv börja spela i SUS (han är fyra år så han kanske får stå på tillväxt ett par år)

Axel sa...

Jonas, din grabb var väldigt trevlig, han slog sig ner bredvid mig på bänken och vi satt och pratade om spelet på plan och fotboll i allmänhet. Jag spår honom en lysande framtid i SUS!

#17 sa...

Som flera redan varit inne på: spelar vi så här kommer poängen börja trilla in!

Det var riktigt kul att spela i lördags med bra spel om än inga mål - på lördag blir det ännu roligare för då kommer målen också!