måndag 31 december 2007

Speaking of fat bastards!

STJD utmanar alla spelare som har äran att få bära den röda tröjan i division H6A under kommande säsong. Är DU villig att göra vad som krävs för att gamla fina SUS IF ska fortsätta att dominera seriens alla lag, trots att motståndets förmodligen håller en högre kvalité?

Om vi börjar från början: vad är det egentligen som krävs för att spela division 6-fotboll? Är det briljant teknik? Gudomlig spelförståelse? Ett kanonskott, eller kanske snabbhet? Nej, nej det är det inte. I division 6 handlar allt om pondus och vikten (!) av att hålla tätt.

SUS styrka på senare år är att laget uppträtt som en välmående, gedigen och på alla sätt och vis trivsam maskin… som sakteliga malt ned motståndet under matchens gång. I division 7 har det fungerat, trots att en hel del ”smalisar” lyckats ta plats i laget. Men det duger knappast i sexan. SUS måste tjocka till sig!

Det som kommer att krävas av hela truppen är ett uppoffrande arbete kring matbordet framöver. Alla måste varje dag fråga sig själva: Kan jag verkligen inte få ned en bit till? Finns det mer sås? Har jag vilat tillräckligt idag? Ska du äta den där panacottan?

STJD kan rapportera att kaptenen verkar ta sitt ansvar. En snabb titt på kurvan under året visar att det går åt rätt håll.


19 januari 2007: "Ditt BMI ligger på 25,4. Det betyder att du väger för mycket och din vikt kan vara skadlig för din hälsa. Försök gå ner några kilo."



31 december 2007: "Ditt BMI ligger på 25,9. Det betyder att du väger för mycket och din vikt kan vara skadlig för din hälsa. Försök gå ner några kilo."

.
KALLA DET EN DRÖM, KALLA DET ETT MANIFEST... 2008 SKA SUS IF SKRIVAS I FET STIL OCH MED STORA BOKSTÄVER . ÄR NI MED?

4 kommentarer:

Axel sa...

Klart jag är med!!!
Jag har tjuvstartat sedan några år tillbaka och har lyckats sega mig över drömgränsen 30 på sistone (30,2 idag). Det innebär fetma och världens pondus i närkamperna.

Daniel sa...

Finns det mer sås?

Daniel sa...

Kan du matcha kapten eller spelande lagledaren? Kolla själv på:
http://www.fitness-magazine.com/maj05/bmi.html

Björn sa...

hmm... 22,6