söndag 2 december 2007

Åååh vilken kväll!!!

SUS FYLLER 40-ÅR!

Jag tror inte att det undgått någon att Stockhomsfotbollens trevligaste gäng i år firar 40-års jubileum. Det officiella firandet gick av stapeln på den anrika restaurangen Garant på Varvsgatan på Södermalm och vi upplever att ingen fick besviken därifrån, bortsett från de som lämnade utan priser.

En kort summering visar att priserna gick till mycket rättmätiga vinnare. Prisutdelningen summerade SUS bäste genom tiderna. Ett alltså otroligt tungt pris och fyllt med stora mått av personlig prestige. Vinnarna av priser "Bäste SUS:are genom tiderna" gick till:
Bäste målvakt: Jonte Halldén (Nominerade: Lars-Inge "Pigge" Lundström, Erik "Kirre" Castergren, Jonas "Målis-Jonas", Lundberg)
Bäste back: Juan "Jojje" Sagrera ( Pelle Klasson, Björn "Björne" Halldén, David Domeij, Torsten Persson)
Bäste mittfältare: Lasse "Hallon" Halldén (Johan Seidefors, Linus Elghorn, Tommy Seidefors, David Sköld)
Bäste anfallare: Anders "Elgen" Elghorn (Christofer Elghorn, Mats Kinnwall, Lasse "Klacke" Klason, Daniel Garmén)
Hederspris: Ingermar Ederström
Bäste SUS:are genom tiderna: Lasse "Hallon" Halldén
SUS snyggaste mål genom tiderna: 2-1 mot Västerbron, Johan Seidefors på frispark.

Fler bilder, kommentarer, filmer och liknande kommer inom kort. Till dess vill vi tacka konfrencierer, arrangörer och gäster, gratulera alla vinnare samt välkomna diskussioner om vinnnare, nominerade och missade nomineringar. Vi uppmuntrar alla att tycka till och ha åsikter om allt då jag tror att vi alla tycker att det var en trevlig kväll men samtidigt känner att bara en kväll inte är nog för att hylla allt och alla i klubben, och fenomenet, SUS IF!

10 kommentarer:

Daniel sa...

Det var en magisk kväll!

Tack för ett perfekt arrangemang!

Johan seidefors sa...

Tack för allt. Nästa mål är att skriva årsberättelsen - 2007 har innehållit allt man kan begära.

Axel sa...

Topparrangemang! Än en gång fick man känna sig så där stolt över att spela i SUS.

Björn sa...

kan bara instämma, ett kanonarrangemang. Tack för det!

Anonym sa...

Grattis alla pristagare!! Det verkar synnerligen rättmätigt i samtliga fall. Dock har en av de nominerade fått fel namn i texten, han heter Pelle Karlsson och inget annat.

Elgen sa...

Det var ju en jävla tur att vi misslyckades med att lägga ner klubben till 30-årsjubileet.
Tack för en kul 40-årsfest och tack för det fina pris jag fick.
Det finns säkert bättre forwards än jag, men ingen som varit med så länge.
Kvantitet slår kvalitet, eller hur det var.

SirMoose sa...

Att jag bara hade ett enkelt fel i texten trots att den skrevs direkt efter hemkomst från festen imponerar på mig själv. Men givetvis, rätt ska vara rätt och när det kommer till en SUS-legend ska namnet alltid vara rätt.

Axel sa...

Håller med JS också. 2007 har varit ett otroligt år!

Elgen sa...

Följande har Tommy Seidefors skrivit, men eftersom han är lika oteknisk med datorn som han var teknisk på plan, så hjälper jag, som är lika teknisk överallt, honom med detta inlägg:

"Som vanligt kommer man på vad man skulle ha sagt, för sent, för att knyta ihop SUS-festen i lördags.
Ungefär så här tänkte jag:
Varje klubb med några år på nacken, typ 40, har ju sin egen Stig Svensson. En person som står för kontinuitet, som är blodet i ådrorna och såsen i systemet. I lördags borde han ha uppmärksammats mer.

Pappan till Århundradets målvakt, storebrorsa till Århundradets mittfältare, svåger till Århundradets forward, brorsa till Århundradets SUS:are, lumparkompis med pappan till han som gjort Århundradets mål, morbror till Linus och Christofer och till Århundradets största fan, Lisa mm mm.
Ja, du vet vem jag menar.

Prawitz

Sålunda, för er som inte fattat det: Prawitz är Tommy, Stig Svensson var legendarisk ledare i Öster och Han = Björne Halldén.

Anonym sa...

Och en dag som den här måste man väl få gratulera Hallon både till hans fina och välförtjänta utmärkelse och för att det är hans 57-årsdag!