tisdag 4 december 2007

Hedersomnämnandet som uteblev

Jag hittade nedanstående inlägg under texten "Åh vilket party". Den är inlagd av SUS bäste anfallare men är skriven av en av SUS bästa mittfältare. Att han inte gjort det själv beror som texten antyder på att hans son, killen som gjort Århundradets mål, fått all datakunskap i familjen. Texten är en hyllning till en av SUS bästa backar som enligt författaren inte fick all den uppmärksamhet han egentligen är värd.

"Följande har Tommy Seidefors skrivit, men eftersom han är lika oteknisk med datorn som han var teknisk på plan, så hjälper jag, som är lika teknisk överallt, honom med detta inlägg:

"Som vanligt kommer man på vad man skulle ha sagt, för sent, för att knyta ihop SUS-festen i lördags. Ungefär så här tänkte jag: Varje klubb med några år på nacken, typ 40, har ju sin egen Stig Svensson. En person som står för kontinuitet, som är blodet i ådrorna och såsen i systemet. I lördags borde han ha uppmärksammats mer.

Pappan till Århundradets målvakt, storebrorsa till Århundradets mittfältare, svåger till Århundradets forward, brorsa till Århundradets SUS:are, lumparkompis med pappan till han som gjort Århundradets mål, morbror till Linus och Christofer och till Århundradets största fan, Lisa mm mm. Ja, du vet vem jag menar.

Prawitz"

Sålunda, för er som inte fattat det: Prawitz är Tommy, Stig Svensson var legendarisk ledare i Öster och Han = Björne Halldén."

2 kommentarer:

SirMoose sa...

Björn "Björne Hallon" Halldén - En stor SUS:are.

Axel sa...

Jag gick in i Ingemar idag och vi konstaterade att det var en suverän 40års-fest. När det gäller SUS-historia då får man ju aldrig nog alltså. JS - invitera de äldre gardet så de kan skriva på bloggen!