söndag 16 december 2007

Vita Laget Vann Jämn träning

Söndagens träning blev den jämnaste hittills i år. 17 man dök upp, tyvärr inga målvakter dock. Pga tidsbrist blev det ingen final utan det blev seriespelet som avgjorde. De tre lagen hamnade på 11p var så det blev till att se till målskillnad. Där hade både vita och svarta samma (+1). Det vita laget (Aaron, Daniel, Domeij, Emil, Ettan och Nico) vann slutligen genom flest gjorda mål. Jublet i det vita laget visste inga gränser när slutställningen lästes upp i omklädningsrummet efteråt.

Vi fick även möjligheten att dela ut priset till alla tiders bäste back i SUS IF Jojje som är på visit över julen:



6 kommentarer:

Anonym sa...

Återigen en riktigt bra och intensiv träning. KUL!

Anonym sa...

Kan inte sluta le, det är skönt att vara tillbaka.

Anonym sa...

Välkommen tillbaka!

Anonym sa...

Fubbigt...vi vann ju "finalen" - ska sura hela vägen till Phuket nu :D

RZL

Anonym sa...

Men vi gjorde flest mål :p

Tack Max!

SirMoose sa...

Tung tung torsk igår. Jag tror att alla var överens om att Röda var ganska överlägsna igår varför de inlånade "målvakterna" såg det som positivt för det egna laget att inte spika igen. Röda å sin sida hade två tre målisar som med högt buret huvud skulle kunna konkurrera med Jonte och Jonas. Men var och en skäms för sig själv!

För övrigt stor kred till Fyrklövern som lyckats få sån prestige i träningen att man är mer förbannad och besviken efter en dålig sådan än efter en match. Jag ser redan nu uppflyttningsspöket grina oss i ansiktet.

Jag fick med mig en extra strumpa hem. Den kommer att nytvättad tas med till träningen efter jul!