onsdag 24 augusti 2016

Uppsnack inför Tudor

SUS senaste möte med Tudor Arms i juni har gått till historieböckerna som en av de råaste fotbollsmatcherna någonsin. Inte mindre än tre nyraggade SUS-nyförvärv hoppade av matchdagen och en sista drog sig ur per telefon strax före avspark. SUS ställde således upp med tio man varav en (Jasper) sprungit Sthlm Marathon dagen innan. SUS ex-kapten ställde också upp med kort varsel för att rädda matchen, men fler än tio blev vi inte. Tudor Arms visade inget som helst medlidande. Det var lite som när The Mountain satte sig gränsle över Oberyn Martell och krossade hans huvud med bara händerna, fast sexton gånger inom 90 minuter. Det var inte snyggt. Tudor var inte ens särskilt bra.
Som tur är finns det ingen gräns för hur mycket man får förlora med i fotboll. Det hade i och för sig varit lite kul om det liksom gick att stänga ner en klubb genom att slå dom med låt säga 15 mål eller mer. Men då hade SUS fått stänga ner i juni 2016. Och det naturliga hade kanske varit att göra det frivilligt. Men SUS vägrade att dö och grävde sig istället upp ur graven. Några fina nyrekryteringar senare så känns SUS framtid tryggare än på länge. Och när vi nu möter Tudor igen så känns det som att vi kan gå för seger. Även om SUS är ett betydligt mer finkänsligt och gentlemannamässigt lag än Tudor så kan vi tänka oss ett undantag i denna match. Vi går helt enkelt in och KROSSAR TUDOR PÅ SÖNDAG. Simon har värvat in en gudabenådad spelare från Oxford och redan idag, fem dagar innan avspark är vi alltså redan nio spelare anmälda. Men vi skulle behöva några till alltså så gå in och klicka JA på bokat.se


Kämpa SUS kämpa!

2 kommentarer:

Simon Öhrlin sa...

Är det dags för Stefan B:s comeback månne? Har vi någon statusrapport?

Axel sa...

Tyvärr är Stefan "90kg" Bohlin på rehablistan säsongen ut tyvärr. Glädjande är dock att han tänker satsa fullt på säsongen 2017.

Har idag fått klart med en duktig ytter via vårt nyförvärv Martin Larsson. Spelklar till söndag. Så vi är tio man nu. Många som inte lämnat besked än dock. Kom igen SUS!