måndag 8 augusti 2016

Matchen inställd!!


Enligt minutfärsk rapport från ÖIP så verkar det som att kvällens match kan vara i fara. 

Denna artikel uppdateras när ny info kommer. 

UPDATE: Matchen inställd :(
Domaren ringde precis. Tydligen har det varit ett arrangemang på ÖIP som inte röjts undan, och det låter sig inte göras under måndagskvällen och det går inte att finna annan plan. Ny tid för match mot Makkabi kommer meddelas senare.

Tydligen ligger skulden helt på STFF.

5 kommentarer:

Simon Öhrlin sa...

Sablarnas Stff! Vi borde ju åtminstone få några kompensationspoäng.

Axel sa...

Jag har skrivit ett svavelosande mejl med krav på att personlig ursäkt till samtliga SUSare ska framföras av Lennart Johansson eller annan höjdare inom svensk fotboll (kanske Tommy Söderberg han är ju en känslomänniska, men helst Zlatan för han är ju den störste fast kanske inte så bra på att leverera ursäkter, inte Hamrén), alternativt Statsministern eller HMK. Man ska inte dra för långtgående slutsatser av en enskild händelse men det känns som att den här skandalen är ett tecken på att något är på väg att gå sönder i vårt avlånga samhälle, och det är bara SUS som kan fixa det.

Axel sa...

Bengtsson från förbundet ringde, mitt mejl tog skruv! Haverikommissionen har inte kommit till några entydiga slutsatser rörande syndabock, men Bengtsson tog nog på sig lite ändå, men dubbelbokningar som den igår ska inte gå att göra egentligen. Det tragiska som framkom är att Stadshagen tydligen var ledig igårkväll pga av en sen avbokning i fredags, men det var det av förklarliga skäl ingen som kunde ana igår... Hursomhelst, han ska lägga in matchen nån gång framöver, antagligen en vardagskväll.

davas sa...

Jag hade det på känn! Att Stadshagen var ledig, alltså. Nog även Erik, som ju var på väg dit. Om han varit i riktigt god tid hade han kanske kunnat styra om hela evenemanget.

SirMoose sa...

AVGÅ ALLA!