söndag 28 augusti 2016

Tudor Arms - SUS IF 3-3 (2-1)

Mål:
1-1 Elo (Bougt)
2-2 Hampus (M Larsson)
2-3 Elo (Bougt)

Referat
SUS gör en mycket fin insats mot serietvåorna i Tudor. Det nykomponerade innermittfältet Bougt/Granath höll ihop laget på ett strålande sätt. Det var nära att det ledde hela vägen till seger, men vi fick nöja oss med lika efter kvittering i 78:e. Hursomhelst ett rejält steg i rätt riktning. Ordförande Ingemar sa att han inte sätt ett så bra SUS på många år. Nu vinner vi resten av höstens matcher, nästa på fredag kl 20.00.


5 kommentarer:

Davas sa...

Jojje spelade visst med feber; märktes inte.

Axel sa...

Ja, Jojje var fantastisk. Alla var riktigt bra idag, det var nog bara jag som föll ur ramen lite på deras första och tredje som jag kunnat förhindra. Från Ragnartz i mål till Simon/Hampus på topp till Danne Sagrera, Jasper, Davas i backlinjen och Martin, Elo, och nye Tobias på mitten. Vi får inte heller glömma att flera i truppen var förkylda, bakis eller både och. Det gör prestationen än mer imponerande.

Anonym sa...

Härligt SUS! /#14

Simon Öhrlin sa...

Riktigt roligt att lira igår! Alla levererade.

Axel sa...

Ja, det var faktiskt riktigt bra. Bougt är otroligt bra fotbollsdirigent måste jag säga. En ynnest att få spela i samma lag. Om vi fortsätter utveckla det här spelet så kan vi närma oss fornstora dagar igen när SUS ägde det STORA silvret!