söndag 21 augusti 2016

SUS - Gaz 1-5 (1-5)

Mål: Björn (Hallberg)

Kort referat:
Konstig match. SUS inleder rätt bra, tar ledningen efter en magnifik frispelning från Hallberg till Björn. Rätt jämnt spel där Gaz har bollen mest men inte skapar så mycket. Sen plötsligen, ca en halvtimme in i matchen, gör Gaz 5 mål på åtta minuter... Obegripligt. Sen tar sig SUS samman. Simon kommer in i andra och styr upp, och vår nya målvakt Jonathan R  spelar väldigt bra. SUS har flera fina anfall som borde resulterat men andra halvlek slutar 0-0. Sammanfattningsvis fanns en hel del bra att ta med sig, kanske allra mest Jonathans målvaktsspel.
Nästa söndag är det dags för revanch mot Tudor Arms, kl 14.00 på Stadshagen.

7 kommentarer:

SirMoose sa...

Onekligen en mystisk tillställning. Gazoliners var bra och rätt trevliga och deras seger var väl inte helt orättvis men sättet de vann är störande. Fem mål på typ lika många minuter där vi helt havererade. Deras mål på hörnan är inte mycket att säga om, det är snyggt, men det misslyckade inlägget och tre avslut mitt i straffområdet var skit. Så drygt 80 rått bra minuter och så en djuuuuup SUS-kvart.

Hallbergs macka till Björn måste vara topp tio detta millennium. Den var sagolik! Sen också stort plus till Jonatan i målet, han var lysande.

Axel sa...

Plus även till Danne som i eget straffområde oväntat vänder innåt banan för att tunnla en motståndare klockrent. Fotbollskonst!

Axel sa...

Garmén alltså.
Danne Sagrera gjorde förövrigt sin första tävlingsmatch i SUS-tröjan. När det påtalades i uppsnacket drog han en djup jäspning. SUS lojjare fallanger jublar!

Den tunneln var underbart omotiverad! Att söka upp en motståndare i eget straffområde är oerhört SUSkt. Idrott för nöjes skull!

Simon Öhrlin sa...

Skönt att jag slapp se den 8 minuter långa systemkollapsen. I övrigt instämmer jag i hyllningskören för Jonathan, vilken kille. Ryktet säger att han även är målfarlig framåt. Spännande. Tänker osökt på den gamle landslagsmålvakten i Mexiko, som även var forward. https://sv.wikipedia.org/wiki/Jorge_Campos

Axel sa...

Otroligt att vi fått en Jorge Campos i truppen. Framtiden känns oerhört ljus helt plötsligt.

davas sa...

Undrar just om vi nu måste köpa en ny, ännu mer mönstrad målvaktströja, för att hedra detta?