onsdag 31 augusti 2016

Uppsnack inför Gärdet, hemma

Det var en rätt gedigen insats mot Tudor igår så låt oss bygga vidare på det vi gjorde då. Nu har vi en fredagskvällsmatch härnäst, på fredag kl 20 mot Gärdet som var helt klart mänskliga i vårt senaste möte. Vi behöver dock en stark trupp igen så lagledningen uppmanar alla att anstränga sig lite extra för att kunna vara med i denna match. Vi har inget emot nya vassa nyförvärv heller.

Kämpa SUS!

12 kommentarer:

Axel sa...

Min tanke är att alla som har lust skriver nån kommentar här om hur kul det ska bli att spela på fredag. Max till exempel ringde precis och bubblade av entusiasm. Han kommer.

Björn sa...

Kommer Max så kommer jag!

Axel sa...

Bra där!

SirMoose sa...

Inga fattiga SUSare får spela mot Gärdet. Deras charmiga anfallare var ju väldigt tydlig med sin syn på fattiga när han snackade med Kapten.

Axel sa...

Ja, den jeppen var något extra.

Axel sa...

Det är ju inte något jättetryck på bokat.se inför fredag. Dags att mobilisera styrkorna! Dags för SUS att vinna! Kämpa SUS!

Axel sa...

Uppe i nio nu. Om Hallberg och Stål tippar över till att komma, Chrille tar vantarna och Lepp gör comeback, då är vi i SUS-himlen! Kämpa SUS!

Axel sa...

Bröderna Sagrera glömde jag, dom vill vi ha förstås!

Chrille kunde inte, så vantarna hänger lite löst. Frågan ligger ute till några äldre SUS-målvakter, men om nån har nån het keeper i bakfickan så är det dags att dra fram den.

Simon Öhrlin sa...

Fina Ja-klick av Axel och Björn!

Axel sa...

Kämpa SUS kämpa!

Axel sa...

Om alla som klickat Ja kommer så blir det bra ikväll! Forza SUS! Ses 19.30 för uppladdning!

Max sa...

Ska bli väldigt kul!!