torsdag 14 april 2016

SUS Update

Ikväll har SUS IF styrelsemöte hos ordförande Ingemar. En rad blytunga beslut lär tas som vanligt.

Sen är det ju premiär på söndag kl 20.00 på Östermalms IP. Just nu bara 10 anmälda. Lagledningen tänker att det nog löser sig och fokuserar just nu på målvaktsfrågan eftersom Kekke Dida är bortrest. Om nån går in i Chrille, försök att övertala honom.

9 kommentarer:

davas sa...

Efter att ha gått igenom räkenskaperna för SUS IF har jag funnit att allt nu är gott, även om det såg mörkt ut ett tag. Det kan vara på sin plats att återigen rikta ett tack till alla som skramlat. Eller kommer det kanske nästa år? När bryter verksamhetsåret?

Björn sa...

Nu när jag faktiskt bestämt mig för att köra i år (don't call it a comeback...) känns det som läge att pröjsa årets avgift! Är det 1200 som gäller eller blir det kanske nya direktiv efter kvällens sittning?

Axel sa...

1200kr för 2016 och 1200kr för jubileumsåret 2017 klubbades igenom. Dessutom bestämde vi att alla måste betalat innan sommarn i år.

Axel sa...

Tack för revisionsberättelse Davas. Tack vare drajven i december så räddades räkenskapsåret 2015. 2016 har börjat rätt bra men det är ca 8-10 spelare som bör betala innan sommaren. Verksamhetsåret följer kalenderåret, så verkar professor Domeij jobba iallafall.

Axel sa...

Update 21.34: Chrille står!!! Då är vi 14 anmälda varav nån var lite osäker. Ser bra ut!

Björn sa...

Underbart!

Elo sa...

Trodde att jag hade klickat ja tidigare. Gjort nu! Ses på söndag!

Simon Öhrlin sa...

Glöm inte att Periscope-sända premiären.

davas sa...

Kanske lite tidigt att meddela att allt är gott, när det nu bara var styrelsemöte och inte årsmöte. Men men. Nu har ni i alla fall fått en föraning om hur revisorn ser på SUS gågna verksamhetsår: lite skakigt ekonomiskt, men med stark tilltro till klubbens medlemmar, särskilt passiva.