söndag 17 maj 2015

Azzurri - SUS IF 5-4 (2-2)


Målen
1-0 Simon (Axel)
2-0 Lepp (Simon)
3-2 Tollmar (Lamin)
4-2 Tollmar (?)

Matchrapport
Det var himla tråkigt väder faktiskt. Azzurris hemmaplan (2:an) är dålig i vanliga fall och ännu sämre när det regnar mycket. SUS var riktigt bra periodvis. Tog ledningen med två mål två gånger och samtliga mål var väldigt fina. Azzurri hade några vassa spelare framåt och SUS hade tyvärr vissa svackor då målen trillade in. Väldigt tråkig förlust. Bäst på plan var nog Stefan och hypergiftige Tollmar. Det positiva är att detta SUS har enorm potential om vi får bättre förutsättningar framöver. 

6 kommentarer:

dale sa...

simon ska ha asspoäng för 2-0-målet.

Anonym sa...

Shit asså..Hade man bara satt sin chans vid 4-2 då Lamin petade vidare på vänstern så hade dom nog gett sig. Grämt mig hela natten över det. Både Linus o Lamin hade ytterligare chanser i 2:a...tight !
Bra kämpat av Azzuri som aldrig gav upp.

RZL

Axel sa...

Fan fan fan

Johan seidefors sa...

Kul ändå att SUS är involverade i årtusendets mest dramatiska match. Tror vi satte ett rekord också, inget annat lag kan ha tappat TVÅ tvåmålsledningar i samma match. Men men, det kunde ha gått hur som helst och SUS hade som sagt alla chanser att avgöra (och för den delen hålla tätt).

SirMoose sa...

Ovanligt irriterande torsk. Dock inte främst för att vi var bättre, mer att det hade varit härligt att få kriga ner dem i det underbara vädret.

Tycker Davas första kvart i andra var briljant! Gav oss möjligheten att föra spelet och tvinga deras backlinje att spela mot eget mål. Surt bara att det inte räckte.

Annat positivt är att anfallet producerade. Tre mål och tre ass, bra!

Axel sa...

Det var helt klart en coach-förlust känner jag. Jag vet bara inte hur och vad man kan göra åt det men nånting borde jag gjort annorlunda tror jag.