torsdag 2 oktober 2014

SUS trupp i avslutningen mot KFK

Fyrklövern presenterar stolt följande trupp inför fredagskvällens match mot KFK kl 18.00 på Stadshagen 1:

1. Chrille
2. Elo
3. Simon
4. Öster
5. Puskas
6. RZL
7. Erik
8. Hallberg
9. Haglund
10. Jojje
11. Max
13. Stefan
18. JS (K)

14. Björn?
15. Davas?

Vid seger så hamnar SUS med största sannolikhet på andra plats i serien och uppnår därmed klubbens stående målsättning; att komma på andra plats i serien. Blir det så lovar Fyrklövern att det faller ut en bonus som serveras i omklädningsrummet efteråt. Chug-a-lug

/F

11 kommentarer:

Björn sa...

Fortfarande frågetecken för mig, dagsformen imorgon får avgöra...

Axel sa...

Ryktet går att kanske Danne kommer för att slå eventuella straffar. Så får vi se om JoSe's mindtricks biter på honom.

Anonym sa...

Veckans kvitter: OM det skulle visa sig att resultaten inte går er väg och Azzurri kliver förbi er så använde dom otillåtna spelare/ledare i sin 2-2 match senast. En avstängd spelare/ledare står som lagledare och coachade även laget trots rött kort i matchen innan, vilket inte är tillåtet och skulle innebära förlust i matchen.

Johan seidefors sa...

KFK - gärsgårdsseriens egen Frank Underwood, i division 7's eget House of cards. Alltid redo att konspirera för chansen att klättra på sociala stegen/tabellen. Nej tack! SUS är idrott för nöjes skull.

Axel sa...

Tack för tipset Anonym, och tack Johan för att du tydliggjort SUS bergfasta hållning i dylika ärenden.

Måste även tillägga att det var rutinerat att iaktta ett så pass subtilt regelbrott. Anonym är ingen nybörjare i branchen, det kan vi genast sluta oss till. Eftersom informationen om ledarna vid sidan inte finns i STFF's officiella information om matchen kan vi sluta oss till att Anonym är en person med väldigt god insyn. Antingen någon i Camelen som sannolikt också skötte pappershanteringen och som fick chansen att inspektera Azzurris spelarförteckning i samband med deras möte i onsdags. Eller så är det någon inifrån Azzurri, som av karriärmässiga skäl i klubben vill få Azzurris lagledning att framstå i dålig dager, för att öka sina egna möjligheter att avancera i klubben. Kanske är det en ex-azzurrier som kommit över den känsliga uppgiften och nu vill ge igen? Eller så är det domaren som läckt, eller den person på STFF som tar hand om och katalogiserar spelarförteckningarna. Eller så är det, som JS antyder, Richard i KFK som suttit med kikaren, och som nu försöker destabilisera SUS inför kvällens möte genom att minska SUS motivation att ge precis allt.

Men som sagt, den gubben gick inte.

Frank Underwood sa...

Förstår & gillar er inställning, dock är uppgifterna öppen handling i Fogis och samtliga lag kan där se matchrapporten med alla namn. men intressanta konspirationsteorier. Du glömde en möjlig SUS medlem som kanske inte fullt tycker att fusk är för nöjes skull ;)
Själv har jag en fetisch för att följa upp röda kort i alla seriens matcher :)

Davas sa...

Faktakollarn?

Axel sa...

Hm, i min inloggning i FOGIS kan jag endast se kompletta spelarförteckningar (inklusive ledarstab för bägge lagen) från SUS matcher...

För övrigt föredrar jag ju förstås BBC-versionen av House of Cards, den från 1990 där Ian Richardson spelar Francis Urquhart, om det nu var någon som undrade.

Davas sa...

Spelar, nästan garanterat.

SirMoose sa...

SUS är så sjukt stora!

Björn sa...

Jag spelar, tyvärr, garanterat inte. Kämpa SUS!