lördag 4 oktober 2014

STJD sammanfattar H7SUS 2014: Stefans otroliga mål mot KFK (unik kameravinkel)


STJD har flera gånger tittat igenom och noga analyserat Stefan 90 Kilo Bohlins otroliga mål mot KFK i fredags. Vilken kasse! Som vi kan se i klippet nedan så är det alltså RZL som långsamt driver upp bollen från mittplan. Med finess lirar RZL in bollen till den alltid spelbara Stefan, som vänder upp och avancerar mot mål. Samtidigt påbörjar undertecknad en rörelse i sidled, som i någon sekund från KFKs backlinje att vikta över på fel fot, så att säga. Stefan utnyttjar KFKs blotta genom att kliva in i planen, lägga upp bollen och stenhårt placera in den i målvaktens bortre hörn. Ett klassmål! Ja, ni ser ju själva.  







3 kommentarer:

Axel sa...

Tack, förstår inte hur jag kunde missa att beskriva hur Johan öppnade upp KFK-försvaret som en Månpocket med sin sidledslöpning.

Johan seidefors sa...

Nej, faktum är många som kom fram efteråt och undrade om det var en spricka mellan lagkaptenen och fyrklövern. Inte heller ribbträffen nämns mer än med ett flyktigt sammanfattande "skapade många farligheter". Officiell kommentar: nu ska vi njuta av det här silvret och sen får vi se. Inget nytt mentalt kontrakt är påskrivet och jag har inte hört något på flera timmar... så jag avvaktar dream team-matchen.

Henrik Hallberg sa...

Den uppmärksamme minns dock fyrklöverns uppmärksammande av JS födelsedag, för att inte skapa en uppmärksammad Yaya Toure-skandal i SuS