fredag 17 oktober 2014

SUS A-lag – Jannes dream team

Efter underläge 0-2 och 2-4 lyckades SUS A-lag, häpnadsväckande nog, och efter en mycket habil andra halvlek, vända matchen mot Jannes dream team, till seger med 7-4. Detta efter att Janne själv fintat bort och läst sönder SUS finest åtskilliga gånger, men SUS trots allt lyckats behålla skärpan och behållit bollen på ett snöre – vars ena ända tycks ha setat uppspänd i Axels högra hörn. Som ni säkert förstår slutade det alltså med att Axel tog handskarna i dream team. Och trots att han briljerade i målet, och nära nog höll Chrille-klass, for det in fem alldeles otagbara bollar upp or krysset i andra halvlek. Det var så klart Lamin, Björn, Stefan och JS som gjorde målen. Alla var snygga. Dream team blev trötta. Heja SUS!