söndag 23 mars 2014

Tankar över ett glas Mate


SUSare är lite som Banksy, man vet inte riktigt vilka dom är och om dom dyker upp. Jag vet inte om det var någon särskilt träffande liknelse men vad ska man göra? Efter 1-4 mot Snipers i årets första match så känns det ändå rätt positivt alltihop. Ingredienserna för en vinstmaskin finns ju där, helt klart. Stefans brorsa Daniel serverade RZL med en macka som RZL tog ner på volley i steget och sedan dundrade in kontrollerat invid stolpen till 1-1 en bit in i första. Där hade vi en period av stor dominans med ett antal fina lägen som lika väl hade kunnat resultera. Sen led vi nog lite av att inte ha några avbytare förrän i andra halvlek. Orken tröt nog lite trots allt. Stort plus för att Garmén kom ner o supportade från sidlinjen i andra också. Jag tror det var viktigt. Nu ser vi fram emot Oranje på Tanto på torsdag (kl 20:30). Blir garanterat roligt.

4 kommentarer:

Björn sa...

Kul match trots förlust ändå. Hade inte jag varit så ringrostig framför mål hade det blivit jämnare siffror iaf... Go sus!

Anonym sa...

Härlig macka från "Dani Alves" idag :D :D
Kan bli en kul säsong

RZL

Axel sa...

Ja, Dani var grym! Honom vill vi se igen.

Tack till Snipers också. Lycka till i sexan!

Anonym sa...

Har pushat H&M:arna här och 2-3st verkar vara intresserade .. torsdag kan dom inte men matchen nästa vecka kan nog funka o säsongen framåt

RZL