måndag 24 mars 2014

Kvarglömd moon-boot?


När SUS skulle till att lämna båset vid Åkeshovs bollplan i söndags kväll, var det helt tomt, sånär som på en ensam Nike Lunarglide 5. Vi tänkte genast på Aaron, och eftersom han inte var med, tänkte vi ett steg längre: har SUS fått en ny Aaron? Hur som helst åkte månfararen ner i materialväskan. Och det var inte långt ifrån att den sedan fick åka med skjortorna ner i tvätten. Ty, den var ganska smutsig, och lite Grumme hade nog kunnat göra underverk. Glömde dock i sista stund att slänga med den. Och tur var kanske det, för frågan är om dess andra och bättre hälft någonsin skulle känna igen den efter en sådan behandling?

En ännu mer angelägen fråga är dock var denna andre hälft kan befinna sig? Vem äger egentligen den här skon? Var hör den egenltigen hemma? Är det ens en SUSares sko, detta? Eller tillhör den i själva verket någon av killarna som cirkulerade kring plan precis innan match? Och irrar hen i så fall omkring längs Åkeshovs linjer i jakt på sin gamla dojja, just nu, i mörkret där ute? Kommer skon någonsin att hitta hem, eller för alltid begravas i den där blå SUS-väskan som ens aldrig kommer med till match nu längre, och som redan rymmer Jojjes lila gamla Puma? Är återföreningen redan hopplöst förlorad?

Nej, låt oss för en stund tro att den snart hittar hem.

Därför finnes:
Skomodell: Nike Lunarglide 5
Storlek: EUR 41; US 8; UK 7
Skick: ingådd, kunde må bra av en tvätt, om än doften icke är särskilt oangenäm
Söker: sin andra hälft, och dess rättmätiga ägare – tills vidare förvaltas denna hälft av SUS

4 kommentarer:

Axel sa...

Vackert. Hoppas den hittar ett hem.

Anonym sa...

Kan lämnas hos närmaste polisstation och om inte ägaren hör av sig inom en månad då kan du äga skon enligt polisens regler!

Sir Niko

Axel sa...

Tack Niko! Gör så Davas.

Davas sa...

Man trodde kanske att bloggmediet skulle ha större räckvidd än hittegodsavdelningen på Norrmalmspolisen. Det som skulle behövas är nog Tom Flumé. Eller kanske en liten länk till Stffs anslagstavla.

Vilka var det förresten som tränade på Åkeshovs BP innan vi klev på i söndags? Det borde man väl kunna se i någon liggare? Den vägen verkar kortast.