torsdag 7 mars 2013

SUSPOD på 15e plats



"Köks i lasten" har tagit sig upp på en femtonde plats på iTunes ranking. Vi noterar att inte mindre än 9 episoder av SUSPOD ligger på topp 200. Ska nu lyssna igenom Mehed Ei Nuta för att höra vad som krävs för att ta ett steg till.

/red


3 kommentarer:

Anonym sa...

Enligt en initierad källa bland Snipers fans har en mer aggressiv falang av supportrarna rasat mot lagets kommande motstånd, SuS. Detta ska enligt uppgift bero på att SuS valt att möta Snipers dagen efter den stora schlagerfinalen. Fansen anser detta vara djupt osportsligt då Snipers består av till 95 % schlagerfjollor som alla kommer vara svårt bakfulla till matchen.

I ett försök att medla ber nu ledningen från Snipers, genom undertecknad, att SuS ska belägga en majoritet av den egna matchtruppen med berusningstvång på lördagsaftonen. Ett önskemål är också att ingen avbryter sitt inmundigande av alkoholhaltiga drycker innan stadens gayklubbar stängt sina portar. Allt för att få så rättvisa förutsättningar som möjligt.

Vänligen,
Christoffer Smitz, ass-coach Snipers

Axel sa...

Hahaha, i SUS har vi börjat med lite grövre grejer så det kan nog bli en del koks i lasten på söndag.

Anonym sa...

Tar denna referens till Tintin, otvivelaktigt också en fjolla, som ett tecken på försoning. Ses på söndag, förhoppningsvis med både svår bakfylla och drogabstinens.

Prima victoria // Smitz