måndag 14 januari 2013

SUSPOD S02E02: You're twistin my melon man

8 kommentarer:

Axel sa...

korrespondens till: stjdfotboll@gmail.com

Johan seidefors sa...

bästa hittills. vilket lyft när det finns fotboll att prata om. men varför är jonas fortfarande SUS best kept secret? fullständigt briljant i alla lägen. det blir alltså mål på 25% av hans soloräder efter räddning! chockerande. skicka genast all din underbara statistik till stjdfotboll@gmail.com

Anonym sa...

Riktigt bra.
Ambitionen när man sätter sig och lyssnar på SUSPOD under arbetstid är ju att kunna jobba samtidigt. Problemet är bara att det för egen del aldrig fungerar. Vet inte om det beror på min egen simultanförmåga eller om ni, helt enkelt, är för bra. Låter det vara osagt tillsvidare.

Och angående Jonas effektivitet - lika imponerande som chockerande!

Ses på söndag! /Junior Ederström

Björn sa...

Snyggt som alltid! Nu blir jag sugen på lir...

mål-jonas sa...

Känns lite som att det är upp till bevis på söndag... 0/1 senast så inom tre huvudlösa tokrusningar borde det bli mål.

Offensiven på inneträningarna har samtidigt hämmats något sedan regeländringen i våras som innebar att själva räddningen (med händerna) räknades som ett tillslag. Efter utrullningen framåt har man bara ett tillslag kvar vilket gör en ganska lättläst. De offensiva spelen kommer därför mest på fria nudd nu för tiden.

Axel sa...

Ja, det var en regeländring som nästan kunde uppfattas som ett riktat angrepp på dig och ditt spelsätt Jonas. Men så var det ju inte, du kan ju uträtta underverk med det där tillslaget som du har.

Det känns stort att ha med Junior i lyssnarskaran!

Mål-jonas sa...

Ser mig som SUS egen Miroslaw Graf

Davas sa...

Glider kanske lite från ämnet nu. Men en annan målvakt som väl representerar en slags slow football, och som också spelat synnerligen huvudlöst under årens lopp, är ju René Higuita. Han hade nog också fått sparken av Sir Alex. Och kanske även av Sir Nico.