söndag 27 januari 2013

Skaderapport från Brännkyrka. Katastrof när hälsena brister under träning!

Den provspelande trummisen från ett av Sveriges största och mest omtalade band föll tillsynes oattackerad ihop på planen under kvällens träning i Brännkyrkahallen (lilla). De medicinskt utbildade anade genast oro och det var Axel som sa "är det hälsenan?" Det bekräftande svaret kom snabbt "Ja, jag tror det."

Spelet avbröts tillfälligt och SUS, som varit förskonade från just hälsene-relaterade skador, såg under en kort stund chockade ut. När spelaren dessutom några minuter senare låg i svåra smärtor i korridoren utanför blev det för mycket. Taxi tillkallades och spelaren assisterades in i den väntande bilen. En riktigt tråkig incident som kan få allvarliga konsekvenser, och en påminnelse om att många av oss är i åldern då just detta kan hända.

STJD hoppas innerligt att det inte var lika allvarligt som det såg ut och att spelaren snabbt tillfrisknar. Trogna läsare av STJD minns bilderna på Danne från akuten på St Göran för några år sen. Då det var knät som vridits till och det hela såg ut som en sk. career ending injury. Idag vet vi att så inte var fallet. Jaja, hemskt hur som helst. Tillsvidare hänsvisar vi till SUSPOD som antagligen har en uppdatering i nästa sändning.

Som av en händelse var SUS egen Youtube-kanal (http://www.youtube.com/SUSFOTBOLL) på plats och kunde dokumentera ett par starka scener direkt på plats.

KLICKMONSTER: