lördag 20 oktober 2012

Årets pristagare SUS IF 2012


Årets pristagare vid SUS IFs avslutningbankett blev:

ÅRETS SKYTTEKUNG: BJÖRN
I sista matchen gjorde han fyra mål och seglade upp på förstaplatsen med totalt 11 gjorda mål. Grattis!

ÅRETS ROOKIE: KRISTOFFER
Kanske den jämnaste kategorin någonsin. Det som fällde avgörandet, vid sidan om hans skicklighet med bollen och målfarlighet (bl a demonstrerad genom fyra raka mål mot Gärdet) var faktiskt hans höga närvaro under året. Kristoffer är det nyförvärv som stärkt upp SUS trupp mest av alla 2012!

FYRKLÖVERNS SPECIALPRIS: JONAS
En av Sveriges mest framgångsrika unga företagare har lagt om resor och spelat med brutet finger för SUS i år. När Fyrklövern ropar så svarar han, och vi älskar honom för det.

ÅRETS MÅL: KAPTEN JOHANS FRISPARKSMÅL MOT SPOTLIGHTS I VÅRAS
Efter sluten votering under galamiddagen vann Johans mål som beskrevs såhär: "Kapten pekar mot bortre krysset och sätter sen frisparken exakt där. Blir dock avblåst och frisparken går om. Han sätter den på samma ställe igen." Spridda röster runt bordet kommenterade att det var det mest suska målet under säsongen, lika elegant som arrogant.

ÅRETS SUSARE: DAVAS
Han missade inte en match i år och han spelade bättre än någonsin, SUS egen duracellkanin. Han har lagt till en dimension i sitt spel, kommenterade någon, han spelar inte bara hårt utan även direkt elakt. Som ledare i Fyrklövern har han också axlat allt större ansvar bland annat i headcoachrollen i den så viktiga 3-2 segern mot Azzurri i augusti. 


Samtliga vinnare förärades naturligtvis varsitt exemplar av Yarden samt en guldmedalj med gravyr. Davas som ju följde Yarden redan när den gick som radioföljetong, fick istället Yarden-uppföljaren Och allt skall vara kärlek. Fyrklövern insåg att det var snudd på vansinne att inget pris gick till Amir som ju var extremt nära i åtminstone tre kategorier. Han fick därför ett särskilt omnämnande i nyinstiftade kategorin Un Certain Regard, och fick ett exemplar av Yarden han med.



3 kommentarer:

Davas sa...

Tveklöst har Yarden inte bara betytt väldigt mycket för SUS, utan även för Kristian Lundberg själv. Den som är nyfiken på vilket intryck den gjort, och hur den format hela Lundbergs person – ja, kanske till och med brutit ned hela hans självkänsla – kan med fördel ta sig an "Och allt ska vara kärlek" så snart de sista sidorna passerat. Av inledningen på första kapitlet anar man att där Yarden bryter ned, bygger kärleken upp något nytt, en ny identitet, en ny person:

"Det är möjligt att den egentliga berättelsen, som jag nedan vill teckna, påbörjades i samma sekund som jag lämnade Yarden, när jag bara lät gallerigrinden slå igen bakom mig."

Ett par sidor senare avslutar Lundberg sina inledande ord med en hastig förklaring av den vändning han erfarit:

"Det som skedde var att jag snart erbjöds ett tillfälligt jobb på ett bemanningsföretag, och det var så min resa tillbaka till mig själv kunde påbörjas, det var då, så kan jag se det nu i alla fall, som jag egentligen påbörjade arbetet med att bli Kristian Lundberg."

Så Dan, du som också läst och funnit Yarden väldigt mörk, kanske kan den här fristående uppföljaren – så marknadsförs den på framsidan – ta dig ut mot ljuset.

Anonym sa...

What i don't realize is in reality how you are not really a lot more smartly-appreciated than you might be now. You're very intelligent.
You understand thus significantly in terms of this matter, made
me in my opinion believe it from a lot of various angles.

Its like women and men aren't fascinated unless it is something to do with Girl gaga! Your own stuffs great. Always deal with it up!

Here is my web blog ... biuro kredytowe rzeszow

Anonym sa...

Kredyty pozyczka pod zastaw to rozwiązanie dla osób jakie mają problemy wraz z
spłatą deklaracji. Inwestorzy którzy udzielają Pożyczek pozabankowych pod zastaw nieruchomości najczęściej oferują swoim konsumenta
uproszczone procedury ubiegania się o tego typu pożyczki.
Pożyczki bez Bik zwane również poza bankowymi inwestorów na spłatę
różnorodnego rodzaju zaburzeń wynikających np.

zaburzeniach spółdzielni mieszkaniowej. Żeby ubiegać się o pożyczkę pozabankową od czasu prywatnego inwestora zwaną także
pożyczką wyjąwszy Bik albo kredyty wyjąwszy
Bik należy zaprezentować dokumenty niezbędne do
odwiedzenia analizy przedmiotu ubezpieczenia czyli posiadłości.
Szukasz sprawdzonej i wypróbowanej pożyczki wyjąwszy Bik?
Obowiązkowo sprawdź naszą propozycję jesteśmy
najlepszą firmą na rynku mamy szereg rozwiązań nie zaakceptować dostępnych nigdzie
indziej. Jedynie u nas możesz bezpłatnego recenzje
Pożyczek z wielu źródeł pożyczki mnóstwo inwestorów na różnorodnych warunkach plastycznych jak sytuacja której
się jesteś.
pozyczki pozabankowe