lördag 20 oktober 2012

A-lag - Stigges Dream Team 10-8 e.str (6-6)

Det var en av de jämnaste och bästa A-laget - Stigges Dream Team som jag varit med om. Spelare från bl a Azzurri, Storkyrkopojkarna och Westermalm spelade i Dream Team och gjorde det väldigt bra. Första halvlek bjöd på många väldigt vackra mål och undertecknad som vaktade DT-målet fick känna på hur det är att försöka rädda avslut från bröderna Norifard. Inte lätt. Det stod 4-4 i paus och det stod sig långt in i andra då de blåa gradvis tog över och gjorde två snabba upp till 6-4. A-laget vägrade dock ge upp och lyckades till slut kvittera genom Danne med sekunder kvar på matchklockan.

Straffläggningen blev en munsbit för A-laget som förstås ställde Chrille mellan stolparna. Jag tror han tog åtminstone tre av straffarna. Ingemar och Rune som analyserade spelet från sidan var riktigt imponerade av bägge lagen.