tisdag 28 augusti 2012

Glödhett inför Stockholmsatleterna borta


Nu kanske iofs SA besegrar Azurri i sin hängmatch, men ändå! Vilket drama. Elva mål skiljer SUS från tredjeplatsen i skrivande stund och mycket tyder på att det blir en storseger nu på lördag. Anonyma källor har hört av sig till STJD för att avslöja SAs taktik, som återigen blir OERHÖRT defensiv. Inte så kul för publiken, som dock får se ett lag bjuda upp till dans. SUS. 

Redan nu har fem SUS tackat ja till matchen på lördag, även om två av dessa samtidigt meddelar att de kanske trots allt inte kan vara med mer än en halvlek. Tre SUS'are är alltså klara för spel. Lovande.   



3 kommentarer:

Axel sa...

Fyrklövern har idag fått klart med ett nyförvärv från Danmark: Theis Gronkjaer! Håll med om att det rullar fint på tungan. Vi tar det igen: Theis Gronkjaer!

I loves it! Och han är en av de tre som klickat ja på bokat, mycket bra. Hade han varit med senast hade han säkert gjort mål, så bra hade han varit om han varit med, men det var han ju inte.

Kom igen nu alla andra, klicka inte nej, klicka ja!

Björn sa...

Super!

Björn sa...

Appropå SA:s skyttegravsförsvar... De har släppt in en tredjedel av sina mål mot sus så det tyder på rejält mållalas på lördag.