måndag 26 mars 2012

SUS VÄRVAR NORSKT



Detta har hänt:

2012-03-24 ca 02:32 RZL falkar som vanligt runt i baren på innestället Kåken på Regeringsgatan en sen fredagskväll/tidig lördagsmorgon i mars. Han slår sig i slang med Kristoffer, en synnerligen trevlig 80-talist från vårt älskade grannland i väst. Det visar sig att Kristoffer är något av ett idrottsfenomen med ett dussintal VM- och OS-guld i olika sporter, bl a fotboll. Här väcks RZLs scoutingådra till liv. Ett kvickt grupp-SMS till delar av Fyrklövern är allt som behövs så är Guldgutten inviterad till Snipersmatchen.

2012-03-25 18.00 Killen behöver inte lång stund på sig så har han presenterat sig med några fina dragningar och passningar på vänsterkanten. Han inleder målskyttet efter en fin spelvändning och attack från vänster i straffområdet. Han levererar också en målgivande passning till David Schömer lite senare.

2012-03-26 14:00 Mindre än ett dygn senare rasslar det till i FOGIS (FOtbollens Gemensamma Informations System) och vips: Norrmannen är licensierad SUSare! Cirkeln sluts, SUS har gjort det igen. Framtiden är så sjukt ljus för SUS att man saknar ord.

/Fyrklövern

9 kommentarer:

Anonym sa...

Otroligt imponerande värvning
Nick Chrille

Davas sa...

Kæmpegøtt!

SirMoose sa...

Strålande!

Världsmästare och Champions League-vinnare i en och samma person. Till det Amir som vunnit allsvenskan, spelat EM och i Real Madrid, minst.

Hur ska vi klara att bara bli tvåa?

Henrik H sa...

Stämmer det dessutom att JS varit utlånad till Boca Juniors hela vintern?

Axel sa...

Ja, det märktes tydligt på JS spel mot Snipers. Han efterliknade Veron såsom han spelade under Boca Juniorstiden.

Davas sa...

När Veron spelade i trikåer?

Davas sa...

För övrigt kan jag rapportera att SUS fjärdemålis ser ut att vara på väg tillbaka efter att ha varit utlånad till Shanghai Shenhua de senaste säsongerna. ‘Nummer åtta’ siktar på comeback mellan stolparna till hösten.

Axel sa...

Du syftar på Hockey? Härliga tider!

Daniel sa...

På med solglasögon för att inte bländas av SUS framtid