torsdag 1 mars 2012

Mission Possible: Stoppa Adam Oranje

Adam

SUS taktik nu på lördag är enkel: neutralisera Adam Oranje (AKA Kung Midas). Vi funderar på att sätta någon av våra yngre marathonlöpare, typ Per Skogö (född -82), som punktmarkering på Adam. Det är ett helt nytt grepp att punkta en ytterback men vår erfarenhet är att det är via Adam på vänsterbacken som Oranjes spel kretsar. Tar vi bort honom ur matchen är slaget vunnet. Sen tidigare vet vi också att hans frisparkar går i mitten av målet och väldigt högt, så den gubben går inte på lördag.

6 kommentarer:

Daniel sa...

Fyrklövern har gjort sin hemläxa - grundligt!

Björn sa...

känns tryggt att Fyrklövern är på tå redan i träningsmatcherna!

Adam Oranje sa...

Det är tur att vi spelar i olika serier i år. Med den här scoutinginformationen distribuerad till samtliga lag hade Oranje raskt förpassats till nedre halvan av tabellen. Men ni glömde att det bästa med mig är min ödmjukhet.

Unknown sa...

Det här låter ju sjukt illavarslande. Men vi har ett listigt motdrag. Vi har nämligen bestämt att sätta Adam på att punkta Per Skogö! Ha!

För övrigt tar vi med oss våra svarta tröjor (som Adam ståtar i på bilden), så ni kan med gott samvete spela i era förlorarröda.

Axel sa...

Jaha, då var det taktiska genidraget neutraliserat. Fan också! Jag sa ju att vi inte skulle skriva det på STJD, men ingen lyssnade.

Anonym sa...

Hata Oranje!

JS