onsdag 30 november 2011

En lagdelares bekännelser

Varje veckas lagindelningen i SWSLC uppstår som ett resultat av en mycket avancerad neuronal process där alla spelarnas egenskaper värderas intuitivt:


Informationen integreras och processas i neuron i frontala cortex och generear sedan en lagindelning som är optimalt balanserad, ibland på svårfattliga sätt, men inte desto mindre. Ibland störs dock den här annars så hyperrationella aktiviteten av barnsliga impulser som " det vore kul om alla fem spelare som heter David var på samma lag". När en sån tanke har väckts är den svår att släppa, man vill så gärna få prova de komiska möjligheterna som ett sånt upplägg för med sig. Men, konsekvensen kan bli, som i söndags, att det här laget inte blir så balanserat som den ursprungliga intentionen var. Det är ju ganska enkelt att lista ut egentligen, fem davidar på samma lag innebär ju noll dynamik och noll möjlighet till fungerande kommunikation inom laget.

Jag vill alltså be om ursäkt till David för lagdelningen. "David"-experimentet är nu gjort och vi lärde oss en hel del, men det behöver knappast upprepas.

4 kommentarer:

David sa...

Tack!

Glenn sa...

Alla heter David i SUS?

דָּוִד sa...

Ja, på ett eller annat sätt.

Dawid är ett bibliskt namn och betyder "den älskade" på hebreiska.

"Nya Johan" sa...

Underbar utläggning!