torsdag 17 november 2011

RÄTTNING I LEDEN!!!




Det är ett satans otyg att folk inte kan klicka i JA eller NEJ på bokat.se! Hur svårt kan det vara? Och snabbt ska det gå! inom 24 timmar efter utskick är väl rimligt i en klubb på SUS nivå (hög). Detta opassliga beteende främjar endast Fyrklöverns alltmer glödgande hat mot det individualistiska och ansvarslösa tidevarv som vårt kära SUS tvingas ta sig igenom. Ska det vara på det här viset? Jag bara frågar! Det finns allvarliga planer inom ledningen att redan idag, tre dagar innan, ställa in söndagens träning i pedagogiskt syfte och om inte det hjälper börjar vi peta spelare på måfå, en i taget, tills bara fyrklövern finns kvar, bara för att visa hur kul det vore (inte alls!). Vi kapar STJD till ett hemligt webbhotell och sen ser ni inte röken av alla fyndiga och underhållande inlägg o kommentarer. Lycka till i Kronis era jävlar, för det är väl dit ni går allihop som inte bryr er ett dugg om gamla SUS och aldrig klickar på bokat.se som man ska.

Fyfaan.

8 kommentarer:

Davas sa...

Fy faaan.

Daniel sa...

Då ska man ha i åtanke att Axel är den mest förlåtande i Fyrklöverna. Andra, mer snabbdömmande, medlemmar (jag) har redan numret till Avbokningen inprogrammerat på speed-dial och tummen bara darrar av längtan att slå till...

Johan seidefors sa...

klick or die

Johan seidefors sa...

borde detta mailas ut också?

Davas sa...

13 säkrade. Det rör sig. Även 13 stumma. De kan ta sig.

Axel sa...

Som jag ser det åtta som fortfarande inte lämnat något spår på bokat, dvs en fjärdedel av de som får den här exklusiva invitationen.

*kokar fortfarande*

Amir sa...

Blir det träning ikväll?

Axel sa...

Absolut!!!
Ses iSkarpnäckshallen 19:30