torsdag 16 september 2010

À Propos


STJDs senaste nättroll väkte minnet av förra säsongens trevliga interaktion med motståndarlag. Då var det ofta pseudonymen Adam Oranje som förgyllde kommentarspalterna med sina oftast nyktra och roliga reflexioner. Man kan ju fråga sig hur det gått för Oranje som så jublande lyckliga fick möjligheten att spela i division 6 2010? Jo, avancemanget innebar nog ett uppsving initialt. En ny blogg startades i april som i sin formgivning påminner om STJD. Dock verkar det aldrig blivit någon riktig fart på kommentarena, de flesta inlägg saknar helt efterföljande diskussioner. Även inlägg av det mer kreativa slaget lyser med sin frånvaro.
Div H6B verkar som en rätt tråkig serie med några enstaka SUS-bekanta som Björnligan, Atlas och Ljungbacken. Inga matcher på Stadshagen utan ett ständigt flängande mellan Essingen, Stora Mossen, Järfälla och Lidingö bara för att nämna några arenor. Resultatmässigt har det också varit trögt för Oranje; med tre omgångar kvar ligger dom sist med 7p, hela 6p efter. Det ser alltså ut som att Oranje trillar ner till 6an igen nästa år. Med lite tur hamnar vi i samma serie igen.

3 kommentarer:

Johan seidefors sa...

saknar alltid adam den här tiden på året. kämpa adam!

Björn sa...

Oranje något bättre än SUS i sexan alltså... Det blir hårda möten nästa år.

Adam Oranje sa...

Visste att ni inte glömt oss! Det gick väl sådär under våren, och sämre nu i höst (0 poäng på 6 matcher). Vi har haft svårt att få snurr på kommentarerna, det är få lag förunnat att ha en sådan utbyggd nätkultur som STJD. Tack för all uppmuntran, inte omöjligt att vi ses nästa år. Då kanske vi får mer fart både på och utanför planen, det kan behövas.