måndag 13 september 2010

Har du träffat STJDs eget troll?


FAKTA
Ett internettroll är den som skriver inlägg på forum, chattrum och bloggar med syfte att reta upp andra användare. De är mestadels ointresserade av fakta eller att föra en egentlig dialog och deltar ofta i många diskussioner samtidigt.

Alla stora medier med självaktning brottas med problemet/fenomenet Nättroll. Så också STJD:

Anonym Anonym sa...

losers!

10 september 2010 23:11

Radera

Och alltså, vi måste säga att det hela är tudelat.

Å ena sidan älskar vi att vi fått vårt alldeles egna lilla nättroll, som spenderar tid på bloggen och med jämna mellanrum kommenterar inläggen på ett alldeles förtjusande sätt, som så underbart tydligt signalerar ängslig tonåring med förmodat skev självbild. Och hey, om vi ser oss i spegeln, vem här har inte varit förvirrad och rädd en gång i tiden?

Å andra sidan skulle vi så väldigt gärna vilja att killen från Kronis skrev under med sitt eget namn, eller åtminstone en snärtig signatur. Just nu känns vårt troll som något av en amatör i sammanhanget. Ovärdigt. Vi säger inte att han nödvändigtvis är registrerad Sverigedemokrat, men mycket tyder på det. Och tills motsatsen kan bevisas känns det 50/50.




6 kommentarer:

SirMoose sa...

Tacka vet jag Adam Oranje. Det var ett ärligt troll det.

Johan seidefors sa...

Tycker att Adam står över allt snack om troll. Jag ogillade Oranje men gillade Adam.

Axel sa...

Ja Adam blev ju snarare en nära vän. Det här trollet verkar ha betydligt längre till av vilja posera på lagbilder med SUS. Ska bli kul när vi möter kronis att gissa vem det är!

Daniel sa...

Adam stod för allt som är roligt med bloggen/internet. Trollet för allt det dåliga. Men men, man har olika intressen...

Johan seidefors sa...

RÖR INTE MITT TROLL

Ettan sa...

Jag saknar Adam. Han förstod sig på SUS.