söndag 26 september 2010

(K) fyller år

Idag fyller bloggens grundare och vår härförare på plan Johan år. Att tala om ålder är i sammanhanget så klart helt ovidkommande - i SUS är han ju redan en legend. There can be only one...

Hipp hipp!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Stort NYC grattis från RZL !

Axel sa...

Johan är en SUS-gigant.

Davas sa...

Grattis!

Men för att hälla lite smolk i glädjebägaren måste jag dessvärre meddela att Kronis verkar ha haft röta mot Bolivia på gruset igår, ty de vann med 4-0. Det innebär att de ligger sju pinnar före med två matcher kvar.

Vi får alltså svårt att segra över deras skitfotboll annat än på moralisk, estetisk, och kanske även politisk väg. För vi är ju alla gånger mer godhjärtade, skönspelande, och tätare allierade med en politisk ungdomsrörelse som borde ha framtiden för sig när det barkar mot extrakongress och föryngring i de röda leden. Rent resultatmässigt verkar vi dock ha revansch att utkräva nästa år.

Krossa Kronis 2011!

Björn sa...

Stort Grattis Johan!

Björn sa...

appropå Kronis finns det väl fortfarande ett halmstrå kvar. Inte så suskt men ändå ett halmstrå. Om Kongo/Muza på nåt inte helt otänkbart sätt blir uteslutna ur serien och deras poäng räknas bort tar SUS plötsligt in tre pinnar på Kronis. så förutuom att vi segrar på alla de sätt Davas nämner finns alltså ett visst hopp att klättra förbi även i serietabellen...

Axel sa...

Tack Björn!
Det är ju inte ens särskilt osannolikt att dom åker ut.

Anonym sa...

Hurra!

/Stefan

Johan seidefors sa...

Älska SUS - Hata Kronis

Måljonas sa...

Grattis!

SP sa...

Ja hoppas att ni kan ta ikapp de där underliga laget Kronis. Vi i SP har bägge bottenlagen kvar så vi blir våra att nå men alltid SUS före Kronis!

max sa...

Grattis my captain!

Jojje sa...

Grattis i efterskott !!!

Axel sa...

Skönt att se att även SP delar vår syn på Kronis.

Anonym sa...

Vad tyst det har blivit här inne efter matchen mot Kronis! Deprimerad!