torsdag 25 januari 2007

Steven Gerrard V Frank Lampard

Vilken ENORM film... och JESUS KRISTUS vad jag saknar Gerrards rakade skalle. Så otroligt hårt! Samtidigt går det inte att snacka skit om Lampard när man ser hans iskyla och otroliga skott.

OK - det är dags att göra din röst hörd! Vem av dessa mittfältsdynamos är din personliga favorit? Rösta i kommentaren nedan.

5 kommentarer:

max sa...

Steven Gerrard by far!

Han är de stora matchernas spelare. Han är bättre defensivt. Har har ett säkrare passningsspel. Han har ett bättre skott med såväl högran som vänstran. Han är PLs bästa spelare.

Johan seidefors sa...

jag håller såklart också på Stevie Wonder. Han är verkligen i en klass för sig själv. Kavlitén på filmen är inte den bästa, men det finns andra "Gerrards Top 10" som STJD kan få anledning att återkomma till.

SirMoose sa...

Lampard! Mycket mer elegant och bättre spelförståelse enligt mig. Att Gerrard skjuter hårdare är det inget snack om, inte heller att han gör mer spektakutära mål men även Kennet Kennholt sköt hårt. Lampard skjuter både hårt OCH extremt bra. Hans dåliga psyke i landslaget eggar också.

Johan seidefors sa...

KENNETH KENNHOLT SKJUTER FÖR ATT DÖDA!

Sporttyckaren sa...

Lampard är kanske lite smartare, skjuter till exempel lägre och gör därmed inte lika spektakulära mål men fler. Såg för övrigt Gerrards mål mot Middlesbrough på plats på Anfield...och så hade ju Gerrard nummer 17 på ryggen och så kan han ju tackla, Steven. Glöm inte att han gick ner och spelade högerback i CL-finalen (dit Lampard aldrig kommer att nå =). Stevie är större ärn Krnakie Jr någonsin kommer att bli.