tisdag 10 oktober 2017

SUS IF’s Post-Season Extravaganza

Säsongen 2017 är inte slut för SUS del. På söndag går klubben in i Stockholm Cup när vi möter Ösmo på Stadshagen kl 16.00. Ösmo vann sin sexa så dom kan förhoppningsvis bjuda på lite motstånd. Sen är den traditionstyngda A-B fredagen den 20e kl 18.00 på Stadshagen, följt av bankett på Hang-Chow.

4 kommentarer:

Björn sa...

Jag står över cupen o slipar formen till Stigges happening. Funderar på om det kan finnas nåt gott på Hang Chow förutom drajjan som jag hört ska vara svintorr.

Axel sa...

Björn och andra som inte har fb: Dream team börjar ta form och det är fantastiska namn som trillar in: Hasse, Micke, Lamin och Milko, har det ryktats om bara under de senaste timmarna. Kan bli häftigt det där.

SirMoose sa...

Om DT bara får in en någorlunda kompetent målis kommer de som minst få straffar. Med en backlinje med Max-Micke (K), Hasse och Milko lär ju inte många släppas över bron. Dock kanske det är aningen fåfängt att tro att alla fyra spelar 90 minuter, därav att det ändå behövs en målis.

Axel sa...

Om inte Kekke är disponibel är Jojjes kusin ett hett tips. Be Jojje boka in honom.

Sen vore det kanske bra med några spelare till cup-matchen på söndag. 6½ spelare som kryssat Ja på bokat känns såhär tre dagar före avspark en smula i underkant.