onsdag 9 mars 2016

SÖNDAG: SUS - SNIPERS

Kl 14.00 på söndag möter SUS IF Sthlm Snipers i årets första utomhusmatch på Enskede IP:



Vi hoppas på storpublik! Kanske hela Stål-klanen om vi har tur! Det är hyfsad läktarkapacitet men pga löparbanorna så blir det ett visst avstånd mellan planen och publiken, hoppas folk har överseende med det. Vi har idag fått klart att vi sannolikt har lag men vi hoppas naturligtvis på några till i truppen. Dessa har mer eller mindre tackat ja för spel i dagsläget:

Erik K
Elo
Hallberg
Davas
Axel
Johan Ö
David D
Nisse
RZL
Björn
Anton

Pihl (50/50)
Danne (en halvlek?)


Några till vore ju inte så dumt, så kolla gärna med spelskickliga vänner också. Detta är ju en träningsmatch så det är som upplagt för experiment, chansningar och förhoppningsvis storseger.

/F


10 kommentarer:

Axel sa...

Erik G och Jonathan P är också med. Nu går vi på knock.

Simon Öhrlin sa...

Se till och vinn! Bara lyckade experiment accepteras!

Björn sa...

Jag gissar att vi inte kommer få spela på naturgräset utan får köra på konstgräset bredvid. Vi slipper alltså löparbanorna och kommer närmare publiken!

Axel sa...

Har kontrollerat med Snipers och ja vi slipper löparbanorna. Puh! Det blir det lite snabbare konstgräset som passar SUS tempostarka spel.

Davas sa...

Undrar om Bonegård är bedrövad över att missa matchen imron – förutsatt att han fortfaraden ligger och solar på Bali?

Har du några tankar om det, Simon?

Björn sa...

Simon måste väl också vara bedrövad över att missa matchen imorgon!

Björn sa...

eller snarare matchen idag...

Simon Öhrlin sa...

Hade hårda förhandlingar med Bronegård, men jag kunde inte locka över honom. Han får ligga ett år till på utvecklingslistan. Just nu är han på Tahiti, så han kommer nog få svårt att komma till matchstart. Han var bedrövad och saknade era dueller Davas.

Jag är bedrövad! Sänds matchen på Periscope? Vill ha utförliga detaljer i referat, mycket bilder, målgest-sammanfattning. Är Beejay på plats? Skriv gärna en kommentar i så fall!

Axel sa...

Våren har kommit. Matchdag. Fjärilar i magen. Frågetecken som ska bli utropstecken. Idag börjar den långa vägen till Hang-Chow.

Som vanligt kommer mediarapporteringen ske impulsivt, oförutsägbart och helt beroende på hur det går.

Axel sa...

Mitt Periscopekonto: @AxelHaglund