söndag 20 mars 2016

Efter 70 min spel 2-1 till SUS

11 kommentarer:

Axel sa...

Lamporna släcktes i förtid så något slutresultat kunde inte fastställas 😊

Björn sa...

Classic

Anonym sa...

Jag kräver ett fullständigt matchreferat. Jag behöver hjälp att förstå vad som faktiskt hände igår.
//Anton

Anonym sa...

Vi kan väl stoppa klockan vid 80e minuten innan RZL satte 2-2 i egen bur !?? :D
Hade i o f sig räddat skottet innan på mållinjen men vafan...deppigt

RZL

Axel sa...

Ja, jag letar fortfarande efter inspiration att skriva några rader om matchen. Det var ju en ganska trist inramning rent vädermässigt och några sena avhopp gjorde ju att vi kanske inte var så slagkraftiga på pappret som man kanske hoppats. Trots det så tycker jag att mycket var positivt. Theis, Stefan och Brassen var alla tre lovande nyförvärv. Antons frisparksmål var delikat och hans bollskicklighet var härlig att se. Anfallet som slutade med Dannes ledningsmål i andra höll hög klass. Davas teknik har gått framåt tänkte jag på, han håller bollen lite närmare sig. Ska se om jag kommer på mer!

davas sa...

Axel, minns du även hur lättretade det gula packet var, som ville på efter oss? När jag upplyste den där påpälsade snubben som stod och vattentankade vid sidlinjen om att det alls inte var så kallt när man väl kom igång, och att han nog inte skulle behöva båda vantar, mössa, långkalsonger, dubbla underställ, mamelucker, strumpor med invävd värmereflekterande tråd, vetekudde, och så vidare, trodde jag att han försökte döda mig med sin blick. Men han var tydligen bara så varm om huvudet att han inte riktigt förstod att han just blivit talad till.

Axel sa...

Hahaha, ja det var ett minnesvärt ögonblick!

Björn sa...

Låter bra att Davas förbättrat tekniken men man funderar ju en del på hur det går med Dannes löpsteg, har han lyckats förkorta det.

davas sa...

Särskilt vid SUS 2-1-mål såg Dannes löpsteg ut att vara oerhört väl anpassat för situationen. Han kan ha ökat flexibiliteten i steglängden. Det skulle nog behöva beläggas med hjälp av diverse teknisk övervakningsutrustning, men känslan är att han vet att anpassa längd efter situation, numera.

Axel sa...

Det var ett underbart mål, det där. Theis gör det ju väldigt fint där på högerkanten när han rinner igenom, jag undrar vem som levererade bollen till honom, hursomhelst så tar ju Danne en väldigt lång och snabb löpning för att vara på exakt rätt ställe till vänster i straffområdet när Theis gör sitt inspel. Har för mig att Danne faktiskt vänder bort en tillrusande försvarare med sin mottagning med vänstern för att sen bredsida in med högern. Det är kanske bara något som jag fantiserat ihop, men så vill jag faktiskt minnas det.

Anonym sa...

Leveransen från en tekniker i vardande…