Mål
1-1 Lepp
2-1 Hallberg (Simon)

SUS vände och vann 6p-derbyt och säkrade därmed en topp 7-placering 2015.
Vilken trevlig kväll det blev. Härlig uppslutning, särskilt på barnsidan! Och ordförande Ingemar kom förbi också, kul. Men det började sådär. KFK chockstartade matchen genom att helt oväntat anfalla mot ett lite yrvaket SUS. Efter en minut spelad så slog de sin andra hörna. Erik i mål gjorde ett litet tveksamt försök att boxa undan bollen som istället studsade utmed mållinjen på nått vis och föstes in. Det var inget vidare snyggt mål alltså. Men, SUS skulle snart rycka upp sig. Det kändes som att det var Hallberg på innermitt som drog igång SUS den här kvällen. Han slet i närkamperna och fördelade bollarna framåt och SUS var nära att skapa riktigt fina målchanser vid flera tillfällen under första halvlek. KFK jobbade med rätt hög press men det kändes som att SUS backlinje ganska snart fick koll på det där och det var inte många farligheter som släpptes till. Fortfarande 0-1 i paus men en tydlig känsla att det här tar vi nog. I andra spelade Simon en hel del på innermitt och han gjorde det lysande bra. Anton hade några fina lägen med särskilt ett stenhårt skott som smet över krysset. Jasper var pigg och spelbar framåt. Ja, hela SUS spelade med en positiv anda. Hur laget skulle formeras var väldigt flytande under hela matchen men det kändes som att alla var delaktiga och ställde upp att spela på de positioner som s a s dök upp. Så plötsligen i samband med en hörna i mitten av halvleken så studsar bollen ut till Lepp som får på en märklig träff som gör att bollen studsar på ett skruvat sätt som lurar målvakten fullständigt. Bollen går alltså in i mål och det kändes väldigt rättvist i det läget. SUS spelar på, nu något mer lättade och med en tydlig känsla av att det här avgör vi förr eller senare. Segermålet blir riktigt delikat också. Det är Simon som vinner boll centralt och slår en djupledsboll till Hallberg som på ett osannolikt sätt lyckas slå in bollen ur ingen vinkel alls från kortlinjen till målvaktens bortre vänstra stolpe. Resten av matchen spelas av ganska kontrollerat även om Erik vid något tillfälle fick användning för sitt målvaktsöga när en KFK-boll studsade i stolpen. En skitmatch spelmässigt, var det kanske, men en riktigt skön seger också.