tisdag 29 september 2015

5-0 förlust, men det är skitsamma

SUS ska vara som bäst först säsongen 2017, så kvällens match var helt enligt planen.

UPDATE: Det blev 3-3! V g se omräkningen i kommentarsfältet.


4 kommentarer:

Simon Öhrlin sa...

Helt rätt. Idel vinster från söndag och framåt.

SirMoose sa...

Jag har funderat på vad resultatet faktiskt blev i matchen. Tror jag löst det.

Sampsdrnade, eller vad de heter, gjorde tre OK mål, två i första och sen en fin frispark i andra. 3-0 således. SUS dundrade genom Emil via ribban in ett mycket snyggt mål, som motståndarna också sa var inne. 3-1. Anton, var det väl, drog en i stolpen som lika gärna kunde gått in. 3-2. Sen har jag för mig att vi var värda ytterligare ett i första halvlek. 3-3. I ärlighetens namn måste man dock i sammanhanget räkna in deras helt osannolika miss i slutet av andra, när deras kille från typ en meter missar öppet mål. 4-3. För att få till det faktiska slutresultatet tar jag helt sonika bort ett mål från dem på grund av deras oerhört osköna stil på många av spelarna. De har ett par semikända individer som verkar vara vana vid positiv särbehandling och utöver dessa några riktiga små sprättar som inte gör sig i division 7. David Fjäll lämnar dock plan med hedern i behåll. 3-3!

Oavgjort i en sen tisdagskvällsmatch med en trupp på 12 man borta mot serietvåan måste trots allt ses som OK under omständigheterna. Bra SUS!

Axel sa...

Jag instämmer.

Axel sa...

Märkligt bara att Samperdrsie inte uppfattat detta enkla faktum: http://www.fcsamp.com/2015/09/30/matchrapport-fc-sampierdarenese-vs-sus-if-5-0/